Vlieg voordelig naar Asmara

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Asmara

Eritrea’s hoofdstad Asmara heeft ongeveer 600.000 inwoners en ligt niet ver van de Rode Zee. Asmara is ook de grootste stad van het land en heeft moskeeën, musea, markten en nog veel meer bezienswaardigheden.

Cultuur en historie

Om een goed beeld te krijgen van de geschiedenis van Eritrea kunt u het Nationaal Museum bezoeken. Andere toeristische attracties in Asmara zijn de orthodoxe kerk Kidane Mehret, de Synagoge van Asmara en het Fort Baldissera. De Al Qurafi al Rashidin moskee is één van de belangrijkste religieuze plaatsen in het land.

In het centrum van Asmara zijn daarnaast vele restaurants, cafés en bars te vinden. Ook kunt u er prima shoppen in de kleine winkeltjes en op de traditionele markten.

Omgeving

Asmara heeft een heerlijk warm klimaat met een gemiddelde temperatuur tussen de 19°C en 25°C. Voor verkoeling of juist om te zonnebaden of watersporten is een uitstapje naar de Rode Zee dan ook zeker aan te raden. Rust en natuur zijn te vinden in het Nationale Park Martryrs. Naast wandelen en mountainbiken kunt u hier prima bergbeklimmen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 25°C en in de winter gemiddeld 19°C.
  • Tijdsverschil: het is er drie uur later dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Nakfa.
  • Taal: Eritrea heeft negen officiële talen, waarvan het Tigrinya en het Arabisch het meest worden gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Asmara

CheapTickets.nl heeft altijd de meest aantrekkelijke tarieven voor vluchten naar Asmara en vele andere vakantiebestemmingen. Op de site zijn dagelijks de voordeligste vliegtickets, hotels, huurauto’s en vliegvakanties online te boeken. Door uw vlucht of compleet verzorgde vakantie direct online te regelen, kunt u altijd zo goedkoop mogelijk naar uw favoriete vakantiebestemming vliegen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Asmara

Zoek je goedkope vliegtickets naar Asmara in Eritrea? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Asmara.

Andere vluchten naar Eritrea