Vlieg voordelig naar Moroni

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Moroni

Moroni is de hoofdstad van de Comoren, een eilandengroep ten oosten van Afrika in de Indische Oceaan. De stad ligt op Ngazidja (ook wel Grande Comore genoemd), één van de drie eilanden, naast Nzwani en Mwali.

Duikersparadijs

Moroni is een echt paradijs voor duikers en snorkelaars. De prachtige onderwaterwereld rondom het eiland behoort met zijn schitterende riffen tot één van de mooiste in de wereld. Ook zijn er veel zeedieren zoals tropische vissen, roggen, dolfijnen en walvissen (vooral van mei tot oktober) te zien.

De witte zandstranden met palmbomen, waaronder Bouni en Chomoni Beach, lenen zich ook voor talloze andere activiteiten zoals zonnen en relaxen. Ook voor surfen, kanovaren, diepzeevissen en andere watersporten heeft Moroni mogelijkheden genoeg.

Bezienswaardigheden

Een strandbezoek is in Moroni prima af te wisselen met interessante bezienswaardigheden. Het oude centrum van Moroni is met zijn smalle straatjes en eeuwenoude gebouwen heel sfeervol. Een interessante toeristische attractie is het CNDRS Museum. Hier komt u meer te weten over het verleden van de eilandengroep.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt tussen de 19°C en 30°C.
  • Tijdsverschil: het is er twee uur later dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Comorese Frank (KMF).
  • Taal: de officiële talen zijn het Arabisch en het Frans. Er wordt ook Shikomoro (Swahili/Arabisch) gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Moroni

Vliegtickets naar Moroni zijn altijd voordelig op CheapTickets.nl. Op de website staan de scherpste prijzen voor vliegtickets, complete vliegreizen, hotels en huurauto’s in één handig overzicht bij elkaar.

Kijk voor het complete overzicht vluchten op de website en boek direct het goedkoopste vliegticket online. Voor vragen over vluchten kunt u altijd terecht bij de vliegexperts van CheapTickets.nl.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Moroni

Zoek je goedkope vliegtickets naar Moroni op de Comoren? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Moroni.

Andere vluchten naar Comoren