Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Comoren

Moroni

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Moroni

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Moroni

Moroni is de hoofdstad van de Comoren, een eilandengroep ten oosten van Afrika in de Indische Oceaan. De stad ligt op Ngazidja (ook wel Grande Comore genoemd), één van de drie eilanden, naast Nzwani en Mwali.

Duikersparadijs

Moroni is een echt paradijs voor duikers en snorkelaars. De prachtige onderwaterwereld rondom het eiland behoort met zijn schitterende riffen tot één van de mooiste in de wereld. Ook zijn er veel zeedieren zoals tropische vissen, roggen, dolfijnen en walvissen (vooral van mei tot oktober) te zien.

De witte zandstranden met palmbomen, waaronder Bouni en Chomoni Beach, lenen zich ook voor talloze andere activiteiten zoals zonnen en relaxen. Ook voor surfen, kanovaren, diepzeevissen en andere watersporten heeft Moroni mogelijkheden genoeg.

Bezienswaardigheden

Een strandbezoek is in Moroni prima af te wisselen met interessante bezienswaardigheden. Het oude centrum van Moroni is met zijn smalle straatjes en eeuwenoude gebouwen heel sfeervol. Een interessante toeristische attractie is het CNDRS Museum. Hier kom je meer te weten over het verleden van de eilandengroep.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt tussen de 19°C en 30°C.
  • Tijdsverschil: het is er twee uur later dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Comorese Frank (KMF).
  • Taal: de officiële talen zijn het Arabisch en het Frans. Er wordt ook Shikomoro (Swahili/Arabisch) gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Moroni

Vliegtickets naar Moroni zijn altijd voordelig op CheapTickets.nl. Op de website staan de scherpste prijzen voor vliegtickets, complete vliegreizen, hotels en huurauto’s in één handig overzicht bij elkaar.

Kijk voor het complete overzicht vluchten op de website en boek direct het goedkoopste vliegticket online. Voor vragen over vluchten kun je altijd terecht bij de vliegexperts van CheapTickets.nl.

Naar Moroni vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Andere vluchten

Andere vluchten naar Comoren

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl