Vlieg voordelig naar Bujumbura

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Bujumbura

Bujumbura ligt aan de oevers van Lake Tanganyika, in het westen van Burundi. De stad is met zo’n 500.000 inwoners de hoofdstad van het land.

Bezienswaardigheden

De Postmaster’s House herinnert nog aan de tijd van de Duitse overheersing, eind 1900. Andere toeristische bezienswaardigheden in Bujumbura zijn het Islamitisch Cultureel, Centrum, de moskee, de kathedraal en het Presidentieel Paleis. Ook zijn er musea, waaronder het Musee Vivant. Hier komt u meer te weten over diverse oude ambachten.

Ook zijn er genoeg plaatsen in Bujumbura voor een hapje en een drankje. Een andere plaats om wat tijd te spenderen is de kleurrijke centrale markt, waar het vaak een drukte van jewelste is.

Natuur

Bujumbura trekt ook veel liefhebbers van natuur en outdooractiviteiten aan. Het dichts bij de stad ligt het Risizi National Park. In dit grote natuurgebied leven allerlei wilde dieren zoals antilopen en nijlpaarden. Het park is vanwege het grote aantal soorten vogels ook erg populair bij vogelspotters.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in januari ligt tussen de 19°C en 28°C en in juli tussen de 17°C en 29°C.
  • Tijdsverschil: het is er één uur later dan in Nederland en tijdens onze zomertijd is er geen tijdsverschil.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Frank.
  • Taal: de officiële talen zijn het Kirundi en het Frans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Bujumbura

Snel één van de voordeligste vluchten naar Bujumbura online boeken kan op CheapTickets.nl. Kijk op de website voor het complete aanbod vliegtickets naar steden wereldwijd en reserveer direct in slechts enkele eenvoudige stappen.

Wilt u niet alleen vliegen, maar een compleet verzorgde vakantie, ook daarvoor kunt u terecht op de website. Kijk ook naar de vele hotelovernachtingen en huurauto’s, want ook hiervoor worden de beste deals gegeven.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Bujumbura

Zoek je goedkope vliegtickets naar Bujumbura in Burundi? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Bujumbura.

Andere vluchten naar Burundi