Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Burkina Faso

Ouagadougou

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Ouagadougou

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Ouagadougou

Hoofdstad Ouagadougou ligt in het West-Afrikaanse land Burkina Faso. Naast culturele bezienswaardigheden zoals musea en monumenten zijn er regelmatig festivals te bezoeken. Het meest bekend is het tweejaarlijkse FESPACO Filmfestival, het grootste Afrikaanse filmfestival.

Cultuur

Ouagadougou heeft een aantal bezienswaardige musea waaronder het Muziekmuseum met een uitgebreide collectie Afrikaanse muziekinstrumenten. In het Nationaal Museum vind je een mooie collectie traditionele maskers en ambachtelijk werk en ook in het Etnografisch Museum maak je op een leuke manier kennis met de Afrikaanse cultuur.

Voor de attractie bij het Moro Naba Paleis zul je vroeg uit de veren moeten. Hier vindt iedere ochtend een spectaculaire ceremonie plaats met traditionele maskers, kostuums en muziekinstrumenten!

Parken

Afrika staat bekend om haar mooie flora en fauna en ook in Ouagadougou is die te vinden. Een heerlijke plaats om te wandelen en relaxen is Bangr-Weoogo dat middenin de stad ligt. Een ander bezienswaardig park is de Jardin de L’ Amitie Ouaga-Loudun, wat Tuin van de Vriendschap betekent.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur is 28,3°C. Van maart tot mei is het er heet, met gemiddelde temperaturen tussen de 40°C en 45°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er twee uur vroeger dan in Nederland, in de winter is dat één uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de CFA-franc.
  • Taal: de officiële taal is het Frans. Maar er worden ook andere talen gesproken, waaronder het Moree en het Jula.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Ouagadougou

Op CheapTickets.nl zijn direct de voordeligste vluchten naar Ouagadougou online te boeken. Op de website vind je niet alleen de goedkoopste vliegtickets in een mum van tijd maar ook de beste hotels, huurauto’s en compleet verzorgde vakanties. Wilt je ook profiteren van ons aanbod en zo voordelig mogelijk naar jouw favoriete bestemming vliegen? Boek dan jouw vliegreis direct online!

Naar Ouagadougou vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Andere vluchten

Andere vluchten naar Burkina Faso

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl