Vlieg voordelig naar Ouagadougou

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Ouagadougou

Hoofdstad Ouagadougou ligt in het West-Afrikaanse land Burkina Faso. Naast culturele bezienswaardigheden zoals musea en monumenten zijn er regelmatig festivals te bezoeken. Het meest bekend is het tweejaarlijkse FESPACO Filmfestival, het grootste Afrikaanse filmfestival.

Cultuur

Ouagadougou heeft een aantal bezienswaardige musea waaronder het Muziekmuseum met een uitgebreide collectie Afrikaanse muziekinstrumenten. In het Nationaal Museum vindt u een mooie collectie traditionele maskers en ambachtelijk werk en ook in het Etnografisch Museum maakt u op een leuke manier kennis met de Afrikaanse cultuur.

Voor de attractie bij het Moro Naba Paleis zult u vroeg uit de veren moeten. Hier vindt iedere ochtend een spectaculaire ceremonie plaats met traditionele maskers, kostuums en muziekinstrumenten!

Parken

Afrika staat bekend om haar mooie flora en fauna en ook in Ouagadougou is die te vinden. Een heerlijke plaats om te wandelen en relaxen is Bangr-Weoogo dat middenin de stad ligt. Een ander bezienswaardig park is de Jardin de L’ Amitie Ouaga-Loudun, wat Tuin van de Vriendschap betekent.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur is 28,3°C. Van maart tot mei is het er heet, met gemiddelde temperaturen tussen de 40°C en 45°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er twee uur vroeger dan in Nederland, in de winter is dat één uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de CFA-franc.
  • Taal: de officiële taal is het Frans. Maar er worden ook andere talen gesproken, waaronder het Moree en het Jula.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Ouagadougou

Op CheapTickets.nl zijn direct de voordeligste vluchten naar Ouagadougou online te boeken. Op de website vindt u niet alleen de goedkoopste vliegtickets in een mum van tijd maar ook de beste hotels, huurauto’s en compleet verzorgde vakanties. Wilt u ook profiteren van ons aanbod en zo voordelig mogelijk naar uw favoriete bestemming vliegen? Boek dan uw vliegreis direct online!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Ouagadougou

Zoek je goedkope vliegtickets naar Ouagadougou in Burkina Faso? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Ouagadougou.

Andere vluchten naar Burkina Faso