Vlieg voordelig naar Luanda

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Luanda

Luanda is de hoofdstad en belangrijkste stad van Angola. De stad heeft ongeveer 4,8 miljoen inwoners en ligt aan de kustzijde van het land.

Trekpleisters

Luanda staat bekend om de prachtige kustlijn en mooie natuur. Bovendien zijn er een aantal toeristische attracties, het Militair Museum, het Nationaal Antropologisch Museum en de ‘Roque Santeiro’, een openluchtmarkt.

Niet te missen is de de Funtogomarkt, net buiten de stad. Dit is een van de grootste kunstnijverheidsmarkten van Angola. Elke zondag wordt de markt omgetoverd tot een heus volksfeest door muzikanten en dansers in lokale, traditionele kledij.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in januari is de gemiddelde temperatuur 27°C en in juli gemiddeld 22°C.
  • Tijdsverschil: in onze zomer is het in Angola 1 uur vroeger.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Angolese kwanza (AOA).
  • Taal: Portugees is de officiële taal in Angola. Daarnaast wordt het Kongo, Chokwe, Umbundu en Kimbundu als een nationale taal beschouwd.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Luanda

De beste deals voor Luanda staan in een handig overzicht op CheapTickets.nl. Naast goedkope vluchten bieden wij de laagste prijzen voor hotels, huurauto’s en compleet verzorgde vakanties. Met CheapTickets.nl kunt u altijd voordelig vliegen, want op de website zijn de meest recente aanbiedingen te vinden.

Vergelijk de beste tarieven en boek supersnel online het goedkoopste vliegticket naar uw favoriete vakantiebestemming!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Luanda

Zoek je goedkope vliegtickets naar Luanda in Angola? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Luanda.

Andere vluchten naar Angola