“Het gevoel van... even lekker weg”

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Stedentrip New York

New York City, The Big Apple, The City That Never Sleeps, New York heeft veel namen. Minimaal 1 keer in je leven moet je hier toch wel geweest zijn. Neem een extra koffer mee voor de resultaten van een dag winkelen en ga helemaal los!

Bezienswaardigheden

Er zijn teveel bezienswaardigheden om op te noemen, maar we hebben ons best gedaan om de must-do's voor je op een rijtje te zetten.

Lees meer over de bezienswaardigheden in New York >>

Shopping

In The Shopping Capital of the World kan je niet anders dan minimaal 1 dag te winkelen! Met het aanbod dat je in New York vindt kun je voorlopig wel even toe.

Lees meer over winkelen in New York >>

Accommodaties

Voor kleine of grote budgetten is er een slaapplaats te vinden in deze grote stad. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om buiten Manhattan te slapen!

Lees meer over accommodaties in New York >>

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Op stedentrip naar New York

Zoek je goedkope vliegtickets voor een stedentrip naar New York in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal voor een stedentrip naar New York.