Je ticket naar een onbetaalbare ervaring

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Boek je vlucht met Mastercard met € 30 korting en...

win je reis terug!

Echte Italiaanse pizza in Rome proeven, een zakelijke deal sluiten in Amerika, of de lokale bevolking ontmoeten in Colombia? Wat jouw reden ook is, als Mastercard houder profiteer je van € 30 korting op jouw vlucht op iedere bestemming en op alle airlines. Je dient wel met Mastercard te betalen.

En extra leuk: Schrijf je na het maken van je boeking in op Mastercard Priceless Specials. Wie weet win jij (een deel van) je reisbedrag terug (max. 500 euro)!

Hoe werkt het?

De actie is geldig t/m 31 december 2019.

Stap 1: Bezoek Mastercard Priceless Specials.

Stap 2: Boek via Mastercard Priceless Specials een vlucht bij CheapTickets.nl om gebruik te maken van € 30 korting.

Stap 3: Schrijf je na boeking in voor de winactie (zie Mastercard Priceless Specials) om kans te maken op het terugwinnen van je reisbedrag (met maximum van 500 euro).

Stap 3: Check je mail, want daar komt de bevestiging van inschrijving binnen!

Op reis met Mastercard

Er zitten veel voordelen aan het meenemen van een creditcard naar het buitenland. Soms is ie zelfs onmisbaar. Benieuwd waarom?

Lees de blog

Inspiratie

De kleine lettertjes

Algemeen

 • De korting van € 30 is alleen geldig op vluchtboekingen op CheapTickets.nl voor boekingen gemaakt tussen 11 maart en 31 december 2019.
 • De korting wordt automatisch verrekend tijdens het boekingsproces indien er wordt geboekt via de link op de pagina van Mastercard Priceless Specials (...). De korting is alleen geldig en alleen bruikbaar via deze link.
 • De korting is alleen van toepassing indien de boeking wordt betaald met Mastercard. De korting is niet geldig op andere betaalmethoden.
 • De boeking dient in zijn geheel met Mastercard te worden betaald.
 • De korting is geldig op alle vluchten binnen het aanbod op CheapTickets.nl zoals getoond in de zoekresultaten.

Winactie

 • Voor de 'Win je vakantie terug' winactie, wordt in 2019 drie keer een winnaar gekozen die aan alle (onderstaande) voorwaarden voldoet. De drie afzonderlijke winnaars worden gekozen en bekend gemaakt op 2 juni, 2 september en 2 december 2019. Deze winnaars krijgen persoonlijk bericht.
 • Eenmaal ingeschreven voor de 'Win je vakantie terug' winactie op Mastercard Priceless Specials, blijf je ingeschreven tot het einde van de actie (in december 2019). Schrijf je je dus in in april, maak je voor alle drie de trekkingen kans.
 • Om deel te nemen aan de 'Win je vakantie terug' winactie, dien je een geldige (en nog steeds bestaande) boeking te hebben (gemaakt) op CheapTickets.nl via de boekingslink. De boeking dient met Mastercard te zijn betaald.
 • Om deel te nemen aan de 'Win je vakantie terug' winactie, dien je je te hebben ingeschreven op ... van Mastercard Priceless Specials. Je kunt controleren of je inschrijving voor de winactie gelukt is aan de hand van de bevestiging die je ontvangt op het door jou opgegeven e-mailadres. Alleen bevestigde inschrijvingen dingen mee.
 • Met de 'Win je vakantie terug' winactie, maakt de winnaar kans om (een deel van) zijn aankoopbedrag terug te winnen met een maximum bedrag van 500 euro.
 • Indien de geselecteerde winnaar niet reageert binnen 8 dagen, wordt er een nieuwe winnaar gekozen. Het recht op de prijs vervalt daarbij voor de eerstgekozen winnaar.
 • De prijs is niet overdaagbaar of inwisselbaar.
 • Over de waarde van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice