Snel naar de zon
Last minutes Cuba

Het gevoel van... spontaan weggaan

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vergelijk alle last minutes naar Cuba op CheapTickets.nl

Op het laatste moment toch nog even een mooie reis maken? Groot gelijk! Op CheapTickets.nl vergelijk je in één oogopslag alle last minutes naar Cuba. Maak jouw reis compleet en boek er ook meteen een hotel en/of huurauto bij. Zo ga je goed voorbereid op reis.

Cuba is niet voor niets een zeer populaire last minute bestemming. Warme stranden, maar ook gezellige, culturele steden vind je in dit diverse land. De leukste to do's hebben wij hier voor je neergezet, zo ben je al een klein beetje voorbereid!

Populaire last minutes Cuba

Het charmante Havana is perfect als last-minute bestemming, omdat je je hier ook zonder voorbereiding heel makkelijk kunt vermaken. Wandel door de straten en dans spontaan mee met straatmuzikanten.

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Havana

Last minute dat warme zomergevoel beleven? In Varadero vind je de mooiste stranden van Cuba en genoeg luxe resorts om je helemaal te verwennen. Al is de zee nog een tikje te koud, dan heb je altijd nog het bubbelbad. Bikini of zwembroek aan en gaan!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Varadero

Snelle to do tips Cuba

Viñales

Een sigaar roken in Cuba is heerlijk om het echte, spontane vakantiegevoel te beleven. Ga naar het rustige natuurgebied Viñales waar de wereldberoemde tabak van het land wordt verbouwd.

Trinidad

Heb je lekker de hele dag aan het strand gelegen van de Playa Ancon? Dan is het hoog tijd om de leuke stad Trinidad te ontdekken. De kleurrijke geveltjes en keitjes zijn een goede afwisseling.

Meer last minutes naar Cuba

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets CubaAndere vluchtenCheaptickets.nl