Snel een leuke citytrip
Last minutes naar New York
Meerdere bestemmingen
Heen
Terug
1 Volwassenen, Economy

Het gevoel van... spontaan weggaan

Vergelijk alle last minutes naar New York op CheapTickets.nl

Op het laatste moment nog even een leuke stedentrip maken? Groot gelijk! Op CheapTickets.nl vergelijk je in één oogopslag alle last minutes naar New York. Maak jouw reis compleet en boek er ook meteen een hotel en/of huurauto bij. Zo ga je goed voorbereid op reis.

New York is niet voor niets een zeer populaire citytrip bestemming. Veel mooie bezienswaardigheden, talloze winkelstraten en fantastische restaurants, je vindt het hier allemaal! De leukste to do's hebben wij hier voor je neergezet, zo ben je al een klein beetje voorbereid!

Snelle to do tips New York

Empire State Building

Eén van de hoogste gebouwen van de Big Apple is het Empire State Building. Het uitzicht over Manhattan en de directe omgeving is jawdropping! Liever het Empire State op je foto's? Bezoek het uitzichtsplatform van Rockefeller Center!

Het Vrijheidsbeeld

Lady Liberty, het symbool van de vrijheid maar ook een symbool voor New York! In 1886 kregen de Yankees het enorme beeld cadeau van Frankrijk. Pak de boot naar Liberty Island, pak de trap naar boven en geniet van de amazing skyline!

Central Park

Midden in Manhattan ligt Central Park, een oase van groen tussen alle gebouwen. Het is 341 hectare groot, tijdens jouw last minute naar New York lukt het je dus vast wel om een plekje vinden en eens lekker te picknicken. Even de chaos van de drukke straten ontsnappen!

Times Square

Op de kruising van Broadway en 7th Avenue, is het ALTIJD druk. Overal waar je kijkt zie je lichtgevende reclameborden, talloze winkels en vooral heel veel mensen. Ga op de foto met the Naked Cowboy en maak een selfie op de grote, rode trappen, dat is Times Square!

Last-minutes

vanaf

  1. Amsterdam
  2. Brussel
  3. Düsseldorf
  4. Eindhoven
  5. Rotterdam
Meer dan 30.000 verhuurlocaties

Maak je reis compleet

Auto huren?

Laagste prijsgarantie

Maak je reis compleet

Hotel boeken?

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets New YorkAndere vluchten

Andere vluchten naar Amerika