Kerstshoppen in Parijs

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Jouw kerstweekend naar Parijs begint hier

Romantische restaurantjes, kleurrijk verlichte etalages, gezellige kerstmarkten en straten vol met kerstshoppers: dat is kerst op z’n Frans! Reis naar Parijs tijdens kerst of in de maand ervoor en ontdek hoe leuk kerstshoppen in Parijs kan zijn. Je kan bijna heel december terecht in Parijs voor kerstmarkten, mooi versierde etalages en leuke aanbiedingen.

Wat mag je absoluut niet missen als je met kerst in Parijs bent? Wij nemen je een weekend mee langs de leukste kerstmarkten, winkelstraten en activiteiten in de stad. Joyeux Noël!

Dag 1 - Overdag
Om energie te hebben om de hele dag te kerstshoppen in Parijs, moet je een beginnen met een goed ontbijtje. Een Frans ontbijtje is meestal zoet en licht. Bij het restaurant Colorova Patisserie kun je genieten van een typisch Frans ontbijtje, maar ook toevoegingen zoals een lekker eitje of zelfs pompoensoep.

Dag 1 - Avond
Na al dat winkelen heb je wel honger gekregen. Tijd om een lekkere kerstmaaltijd te eten! In het restaurant Le Flamboire wordt het vlees gebraden boven een heerlijk kampvuur. Het eten is heerlijk en de sfeer is supergezellig. Het voelt als een koud winternacht voor de warme open haard. Daar krijg je wel kerstgevoel van!

The next day...

Dag 2! Begin weer met een lekker Frans ontbijtje. Vandaag gaan we nog meer kerstmarkten bezoeken, want van kerstmarkten krijg je toch nooit genoeg? De bekendste markt, op de Champs-Élyssées, heb je al gezien, dus is het tijd om de andere leuke markten te ontdekken. De eerste is Montmartre bij de Sacre Coeur.

Dag 2 - Overdag
Montmartre is een gezellige markt waar je onder andere leuke straatschilders vindt, maar ook de typische kerstkraampjes met prulletjes. Kinderen kunnen een rondje maken op de carrousel, die kerstig versierd zijn.

Dag 2 - Avond
Als je dit weekend af wilt sluiten met een magische ervaring, ga dan dineren op een cruiseboot op de Seine. Deze Seine River Dinner Cruises serveren je eern driegangendiner, terwijl je over de Seine drijft en alle lichtjes van Parijs kunt zien. Magisch!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice