Jouw kerstweekend naar Londen begint hier

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Kerstvakantie Londen

Overal kerstverlichting en -versiering, de winkeletalages zijn op hun mooist en de Engelsen zijn stuk voor stuk vrolijk. Christmas in Londen is amazing! Ontdek het zelf tijdens het kerstshoppen in deze wereldstad! Je kan bijna heel december terecht in Londen voor kerstmarkten, maar de grote uitverkoop in de winkelstraten begint pas op Boxing Day (tweede kerstdag). Verwacht grote drukte als je op deze dag gaat winkelen!

Wat mag je absoluut niet missen als je met kerst in Londen bent? Wij nemen je een weekend mee langs de leukste kerstmarkten, winkelstraten en activiteiten in de stad. Merry Christmas and happy shopping!

Op deze pagina:

Welke dag vlieg ik het goedkoopst naar Londen?

Wanneer Londen boeken?

Uit het grafiekje kan afgelezen worden dat de goedkoopste vliegtickets gemiddeld te vinden zijn als je op de maandagen vertrekt in december. Wanneer je dan ook nog 36 dagen voor vertrek jouw ticket boekt is de kans nog groter dat je op een relatief goedkoper ticket stuit.

Wanneer duurst om te boeken?

De woensdagen zijn gemiddeld de duurste dagen om te vliegen naar Londen in december. Ook de dinsdag en vrijdag komen relatief duurder uit. Je ziet daarbij ook dat vliegtickets verder van tevoren gekocht worden. Wil jij dus komende Kerst in Londen zijn? Vlieg dan op de maandag en kom vlak voor de Kerstdagen aan in het feestelijke Londen!

Dag 1 - Overdag
De temperaturen kunnen goed dalen als het winter is in Engeland, dus een stevig Engels ontbijt gaat er wel in. Zeker als je de hele dag gaat winkelen kan je de brandstof goed gebruiken! Bacon, gebakken eieren, bonen, worstjes, champignons en tomaten, als dat niet genoeg is! Pak de metro naar Bank Station, vanaf hier is het nog een klein stukje lopen naar Hawksmoor Guildhall, maar dan heb je het beste Power Breakfast van Londen.

Dag 1 - Avond
Ga lekker vroeg eten want er is nog een mooie kerstmarkt in Londen, namelijk Winter Wonderland in Hyde Park, deze wil je echt niet missen! De markt en bijhorende kermis sluiten om 10 uur 's avonds, dus je kan hier na je avondeten nog lekker rondlopen en genieten van de duidelijk aanwezige kerstsfeer. Maak een ritje in een kermisattractie, huur schaatsen en warm op op één van de ijsbaantjes en ga kijken bij een live-muziekpodium.

The next day...

Dag 2! Begin weer met een stevig ontbijt want de invulling van vandaag; shoppen, shoppen en shoppen! Een leuk tentje is Balthazar (Locatie: 4-6 Russell St.), je kan hier heerlijke Amerikaanse pancakes en bagels eten, maar ze hebben natuurlijk ook alle Engelse klassiekers. Alle broodjes komen bij de gelijknamige Boulangerie vandaan, dus elke dag vers gebakken. Neem ook iets mee voor onderweg, van shoppen krijg je honger!

Dag 2 - Overdag
Stap na je lekkere ontbijtje weer naar buiten en loop binnen een paar minuten naar de Covent Garden Market. Vooral lekker als het echt koud is buiten of als het regent of sneeuwt, deze markt is namelijk overdekt! Je kan hier terecht voor vanalles, van kleding tot souvenirs, van boeken tot handgemaakte specialiteiten, het is een feest om deze markt te bezoeken.

Dag 2 - Avond
Als je klaar bent met lunchen pak je de benenwagen richting Oxford Street en Bond Street, de bekende winkelstraten waar je de allerbekendste merken kunt vinden. Primark, H&M, River Island en Forever 21, het is hier allemaal te vinden! Shop till you drop! Goedkope kleding scoren? Ga winkelen na 1e kerstdag, dan hebben alle winkels uitverkoop!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice