Fly-Drives
Zuid-Afrika

Het gevoel van... zonnebril op en gaan!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

De populairste fly-drives in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is bijzonder geschikt voor rondreizen met de auto. Rijd van Kaapstad naar Johannesburg, of maak een mooie roadtrip langs de kust. Je komt helemaal tot rust terwijl je geniet van de prachtige natuur en wilde dieren. Ontdek in Zuid-Afrika bovendien de prachtige nationale parken die het land rijk is en spot de Big 5!

Waar te beginnen? Wij zetten de populairste startpunten voor een roadtrip door Zuid-Afrika voor je op een rij.

Kaapstad

Kaapstad is geweldig! Van Table Mountain tot Robben Eiland, er valt ontzettend veel te zien en te beleven. Loop door de stad en bezoek één van de vele musea. Je bent hier echter ook aan het goede adres als je wilt shoppen of culinair wilt genieten! Oh, en vergeet de schattige penguins op Boulder Beach niet!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Kaapstad
Port Elizabeth

Prachtig Port Elizabeth staat vol met geschiedenis! Loop de Donkin Heritage Trail, 5 kilomter aan bezienswaardigheden en monumenten die het verhaal van de eerste Britten in Zuid-Afrika vertellen. Maar dat is niet het enige. Van grote zandduinen tot natuurparken, het kan hier allemaal!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Port Elizabeth
Johannesburg

Deze grote stad in het noorden van Zuid-Afrika heeft ontzettend veel te bieden. Leer meer over de geschiedenis van Zuid-Afrika in het Apartheidmuseum, bezoek Gold Reef City en beleef de goudkoorts en shop in het Market Theatre. Je dagen in Johannesburg zijn zo gevuld!

  1. Boek nu
  2. Lees meer over Johannesburg

Auto huren?

Heel handig, zo'n overzicht met populaire fly-drive bestemmingen, maar je hebt natuurlijk wel een huurauto nodig! En ook die boek je gemakkelijk via CheapTickets.nl. Voor het gemak stippelden we ook meteen een voorbeeldroute voor je uit.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets Zuid-AfrikaAndere vluchten

Andere vluchten naar Afrika

Cheaptickets.nl