Het gevoel van... zonnebril op en gaan!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

De populairste fly-drives in Valencia

De bakermat van de paella: het prachtige Valencia! Ontdek de grote pleine, schattige kleine straatjes en de mooie kathedraal in het oude centrum van de stad. Sla de omgeving ook niet over, er is ontzettend veel te doen en te zien tijdens een mooie roadtrip. Rijd naar het noorden, westen of zuiden en geniet van alles wat het oosten van Spanje te bieden heeft!

Een vakantie naar Valencia gepland? Wij hebben een route langs de mooiste plekjes in de omgeving van de stad voor je uitgestippeld.

Bijzondere bezienswaardigheden in de omgeving van Valencia

Als je een auto huurt om een roadtrip te maken in de omgeving van Valencia, kun je steden en plekken ontdekken waar je normaal niet zo snel zou komen. Volg bijvoorbeeld een route langs deze bijzondere bestemmingen.

L'Albufera
Voor een mooi stukje natuur pak je de auto naar L'Albufera-El Saler, een groot meer waar je kunt vissen, wandelen en heerlijk kunt eten. Voor de romantici onder ons: maak een bootritje met je geliefde tijdens de zonsondergang.

Sagunto
Spanje staat vol met kastelen, ook in de buurt van Valencia! Het stadje Sagunto is een prachtige oude stad met veel Romeinse invloeden. In de zomer worden er zelfs concerten gegeven in het oude amfitheater van het kasteel!

Cueva de las Calaveras
Een uurtje rijden richting het zuiden brengt je in Benidoleig, met een prachtig grottenstelsel. Er zijn veel fossielen en resten van eerder leven gevonden, maar ook stalagtieten en stalagmieten van wel 50 meter hoog!

Requena
Wijnliefhebbers, opgelet! Vlakbij Valencia, op slechts een uurtje rijden, liggen de wijnvelden van Requena. Wijn, zo ver je kunt kijken! Natuurlijk blijft het daar niet alleen bij, proeven kan op heel veel locaties in de omgeving.

Auto huren?

Heel handig, zo'n overzicht met populaire fly-drive bestemmingen, maar je hebt natuurlijk wel een huurauto nodig! En ook die boek je gemakkelijk via CheapTickets.nl.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice