Het gevoel van... zonnebril op en gaan!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

De populairste fly-drives in Tenerife

Tenerife is onderdeel van de Canarische Eilanden, een vulkanische eilandengroep die voor de kust van Marokko ligt. Het eiland is perfect met de auto te ontdekken, je rijdt in een paar uur namelijk het hele eiland rond. Stop onderweg bij mooie stranden en bezienswaardigheden, die zijn er namelijk genoeg!

Een fly-drive op Tenerife brengt je langs prachtige natuur en schattige dorpjes. Waar te beginnen? Wij hebben een route langs de mooiste plekjes van Tenerife voor je uitgestippeld.

Bijzondere bezienswaardigheden op Tenerife

Als je een auto huurt om een roadtrip te maken op Tenerife, kun je steden en plekken ontdekken waar je niet met het vliegtuig kunt komen! Volg bijvoorbeeld een route langs deze bijzondere bestemmingen.

Pico del Teide
De Canarische Eilanden zijn vulkanische eilanden, op Tenerife kun je dan ook een grote vulkaan bewonderen! De Pico del Teide is 3718 meter hoog en is daarmee ook het hoogste punt van Spanje. Wees gerust, je hoeft deze reus niet te beklimmen als je van een magisch uitzicht wilt genieten, een kabelbaan brengt je tot een hoogte van 2550 meter!

Garachico
Een authentieke plaats op Tenerife is Garachico, een dorp in het noord-westen van het eiland. Neem je tijd en wandel door de pittoreske straatjes en geniet van de kleine kloostertjes en traditionele woningen die je overal tegenkomt. Vergeet je zwemkleding niet, je kunt namelijk zwemmen in natuurlijk gevormde zwembaden!

Anaga Nationaal Park
Wandelliefhebbers zitten helemaal goed op dit mooie eiland! In het noorden ligt namelijk het Nationale Park Anaga, een prachtig natuurgebied met talloze wandelroutes. De uitzichten zijn fantastisch en je kunt er zo'n 100 beschermde diersoorten spotten. Ook zijn er een aantal kleine dorpjes te bezoeken. Kan je meteen even bijkomen van het lopen.

San Christóbal de La Laguna
De oude hoofdstad van het eiland is San Christóbal de La Laguna, een historische plek. Het staat vol gekleurde gebouwen en oude kerkjes, heel erg fotogeniek! Dwaal door de smalle straatjes en geniet van de uitzichten op de zee en de rest van het groene eiland. Je wandelschoenen komen hier zeker van pas!

Auto huren?

Heel handig, zo'n overzicht met populaire fly-drive bestemmingen, maar je hebt natuurlijk wel een huurauto nodig! En ook die boek je gemakkelijk via CheapTickets.nl.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice