Het gevoel van... zonnebril op en gaan!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

De populairste fly-drives in Málaga

Málaga ligt helemaal in het zuiden van Spanje, aan de Costa del Sol. Vlakbij liggen uitgaansparadijsen Torremolinos en Marbella, maar de omgeving (en Málaga zelf) heeft nog veel meer te bieden! Ga shoppen in de mooie winkelstraat, wandel door de haven en over de boulevard en leer meer over de wereldberoemde kunstenaar Picasso. Niemand hoeft zich te vervelen in deze stad!

Een vakantie naar Málaga gepland? Wij hebben een route langs de mooiste plekjes in de omgeving van Málaga voor je uitgestippeld.

Bijzondere bezienswaardigheden in de omgeving van Málaga

Als je een auto huurt om een roadtrip te maken in de omgeving van Málaga, kun je steden en plekken ontdekken waar je normaal niet zo snel zou komen. Volg bijvoorbeeld een route langs deze bijzondere bestemmingen.

Málaga
Het centrum van Málaga is het thuis van veel mooie bezienswaardigheden: de oude, gothische kathedraal, het historische centrum en natuurlijk het fort Alcazaba.

De Pueblos Blancos
In de omgeving van Málaga zijn schattige, witte dorpjes te vinden, bijvoorbeeld Olvera. Veel van deze dorpjes zijn helemaal niet bekend bij toeristen, dus grote kans dat je het compleet voor jezelf hebt!

El Torcal National Park
Rijd vanaf Málaga verder landinwaarts en ontdek dit bijzondere nationale park. Je vindt er grote rotsen van kalksteen van rond de 150 miljoen jaar oud! Neem stevige schoenen mee, de wandelroutes zijn geweldig.

Ronda
Een stuk bekender is de stad Ronda, met de oude brug over een grote klif. Verder zijn er ook prachtige Arabische baden, het Mondragon Paleis en middeleeuwse muren te bezoeken. De geschiedenis komt erg dichtbij in deze stad!

Auto huren?

Heel handig, zo'n overzicht met populaire fly-drive bestemmingen, maar je hebt natuurlijk wel een huurauto nodig! En ook die boek je gemakkelijk via CheapTickets.nl.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice