Het gevoel van... zonnebril op en gaan!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

De populairste fly-drives op Gran Canaria

Gran Canaria is een van de grotere eilanden van de Canarische Eilanden. Het wordt door sommigen ook wel een continent op zichzelf genoemd, dit komt omdat het eiland enorm divers is. Van groene bossen tot ruige bergen en zelfs een woestijn: Gran Canaria biedt iedereen iets leuks! Met een auto ontdek je het allemaal op je eigen tempo

Wij hebben een route langs de mooiste plekjes van het eiland voor je uitgestippeld.

Bijzondere bezienswaardigheden op Gran Canaria

Als je een auto huurt om een roadtrip te maken op Gran Canaria, kun je steden en plekken ontdekken waar je normaal niet zo snel zou komen. Volg bijvoorbeeld een route langs deze bijzondere bestemmingen.

Las Palmas
Laten we beginnen in de hoofdstad: een gezellige bedoeling met talloze winkels en leuke uitgaansgelegenheden. De oude wijk La Vegueta is een must, met een prachtige kathedraal, het mooie Plaza de Santa Ana en het geboortehuis van Columbus.

Maspalomas
Een woestijn op een Spaans eiland... Ja, dat lees je goed! Aan de zuidkant van het eiland, bij het stadje Maspalomas, vind je enorme zandduinen van verpulverde schelpen en kalk. Het gebied ligt direct aan zee, perfect voor een dagje zonaanbidden.

Roque Nublo
Het centrale deel van het eiland is erg mooi en bergachtig. Het is een halfuurtje klimmen naar deze grote rots, maar vanaf de top heb je een fenomenaal uitzicht over Gran Canaria. Bij goed weer kan je zelfs buureiland Tenerife zien liggen!

Gáldar
Eén van Gran Canaria's meest authentieke dorpen is Gáldar. Neem je camera mee en struin door de kleine straatje en over schattige pleintjes. Voor lunch of diner eet je natuurlijk tapas in een van de zijstraatjes. Heerlijk!

Auto huren?

Heel handig, zo'n overzicht met populaire fly-drive bestemmingen, maar je hebt natuurlijk wel een huurauto nodig! En ook die boek je gemakkelijk via CheapTickets.nl.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice