Het gevoel van... zonnebril op en gaan!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

De populairste fly-drives op Barcelona

Barcelona is een prachtige stad welke je minimaal één keer in je leven moet bezoeken. Shoppen, cultuur snuiven en heerlijk eten is allemaal onderdeel van deze wereldstad, genieten! Maar in de omgeving is ook vanalles te ontdekken. Huur een auto en ga er op uit!

Wij hebben een route langs de mooiste plekjes rondom Barcelona voor je uitgestippeld!

Bijzondere bezienswaardigheden op Barcelona

Als je een auto huurt om een roadtrip te maken op Barcelona, kun je steden en plekken ontdekken waar je normaal niet zo snel zou komen. Volg bijvoorbeeld een route langs deze bijzondere bestemmingen.

Montserrat
Vlakbij Barcelona ligt de berg Montserrat, ook het thuis van het bekende klooster. De omgeving is er prachtig en er zijn talloze wandelroutes te vinden. Ideaal voor een dagje natuur!

Girona
Gekleurde huisjes aan een rivier... hiervoor breng je een bezoekje aan Girona. De stad met een schattig, middeleeuws centrum en een historische joodse wijk is perfect voor een mooie dagtrip.

Tarragona
Nog iets zuidelijker ligt het mooie Tarragona, een oude Romeinse stad met nog vele overblijfselen uit die tijd: muren, bruggen en een groot amfitheater. Alsof je terug in de tijd gaat!

Vall de Núria
Vlakbij de grens met Frankrijk, midden in de Pyreneeën, ligt Vall de Núria. Een ritje met de trein brengt je door kloven en dalen helemaal naar boven. Met prachtige uitzichten als bonus!

Auto huren?

Heel handig, zo'n overzicht met populaire fly-drive bestemmingen, maar je hebt natuurlijk wel een huurauto nodig! En ook die boek je gemakkelijk via CheapTickets.nl.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice