Het gevoel van... zonnebril op en gaan!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

De populairste fly-drives in Sardinië

Sardinië is een groot eiland ten zuiden van Corsica. Het eiland wordt omringd door de Middellandse Zee en heeft een prachtige kustlijn. Daarom is het bij uitstek geschikt voor een fly-drive. Je kunt in Sardinië heel veel zien tijdens een roadtrip! Er zijn mooie stranden waar je lekker kunt relaxen met je voetjes in het zand. Vanaf het strand en de kustwegen kun je van de uitzichten over de vele kleurrijke baaien genieten. Ontdek bijzondere steden als Cagliari en Alghero.

Als je alles van Sardinië wilt zien, is een auto huren echt noodzakelijk, dus waarom niet gewoon een roadtrip over het hele eiland? Waar te beginnen? Wij zetten de populairste punten voor een roadtrip door Sardinië voor je op een rij.

Bijzondere bestemmingen op Sardinië

Als je een auto huurt om een roadtrip te maken door Sardinië kun je steden en plekken ontdekken waar je met het vliegtuig niet kunt komen! Volg bijvoorbeeld een route langs deze bijzondere bestemmingen.

Oristano

Ongeveer 100 kilometer van Cagliari, aan de westkust van Sardinië, ligt het wijnstadje Oristano. De kustlijn bij dit stadje is veel minder toeristisch dan op andere plekken op Sardinië. Je vind er ook de Nuraghe Losa, een goed bewaarde toren uit de bronstijd. Vanaf Oristano kun je door naar Alghero of Cagliari, afhankelijk van de route die jij wilt rijden.

La Maddalena

In het noordelijke puntje van Sardinië ligt een klein eilandje genaamd La Maddalena. Een pontje brengt je binnen 20 minuten naar La Maddalena vanaf het grote eiland. Bijna heel La Maddalena bestaat uit een nationaal park. De omgeving is daarom erg mooi. Je kunt er veel actieve dingen doen. Ook zijn er uitgestrekte stranden en kun je er heel goed duiken.

Nuoro

Leuk om te bezoeken tijdens een roadtrip over Sardinië is Nuoro. Dit stadje ligt niet aan de kust zoals de meeste steden op het eiland. Wel ligt Nuoro vlakbij een groot nationaal park genaamd Gennargentu. Het hoogste punt van dit park is meer dan 1.800 meter hoog! Het nabijgelegen Orgosolo, dorp van bandieten, is ook de moeite waard om te bezoeken!

Auto huren?

Heel handig, zo'n overzicht met populaire fly-drive bestemmingen, maar je hebt natuurlijk wel een huurauto nodig! En ook die boek je gemakkelijk via CheapTickets.nl. Volg bijvoorbeeld deze route.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice