Het gevoel van... zonnebril op en gaan!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

De populairste fly-drives in Corsica

Corsica is een een Frans eiland in de Middellandse zee. Tweederde van dit bijzondere eiland bestaat uit bergen. Bovendien is de flora en fauna op het eiland zeer divers. Corsica is daarom een paradijs voor natuurliefhebbers. Als eiland heeft Corsica natuurlijk ook veel stranden. Al deze dingen in combinatie met bruisende steden en lekker eten maakt dat Corsica de perfecte bestemming is voor een fly-drive vakantie!

Met de auto kun je het beste dit mooie eiland ontdekken, omdat je dan op je eigen tempo en zonder verplichtingen langs de hoogtepunten kunt touren. Bezoek bijvoorbeeld de steden Ajaccio en Figari, maar ook Bastia en Calvi zijn de moeite waard! Natuurlijk kun je onderweg genieten van pittoreske Franse dorpjes, mooie natuur en prachtige uitzichten over de zee. Waar te beginnen? Wij zetten de populairste plekjes voor een route door Corsica voor je op een rij.

Auto huren?

Heel handig, zo'n overzicht met populaire fly-drive bestemmingen in Corsica, maar je hebt natuurlijk wel een huurauto nodig! En ook die boek je gemakkelijk via CheapTickets.nl. Voor het gemak stippelden we ook meteen een voorbeeldroute voor je uit.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice