Fly-Drives
Canada

Het gevoel van... fotocamera mee en gaan!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

De populairste fly-drives in Canada

Een roadtrip door Canada is een unieke belevenis. Daarom is een fly-drive in Canada ook een heel goed idee! Dat komt omdat het land veel mooie natuur heeft, zoals dramatische bergen, vissende beren in de rivier, immens hoge watervallen en wijdse uitzichten. Spot jij een wilde eland of alleen kleine chipmunks? Hoe dan ook is er in Canada genoeg te beleven. Ontdek met een fly-drive door Canada bovendien grote steden als Vancouver en Toronto.

De provincies Ontario, Québec en en Brits-Columbia zijn met name populair voor een fly-drive vakantie. Waar te beginnen? Wij zetten de populairste startpunten voor een roadtrip door Canada voor je op een rij.

Vancouver

Brits-Columbia is een ongelofelijk mooi gebied en Vancouver is de poort naar deze provincie. Behalve de leuke havenstad Vancouver zelf, kun je met de auto vanuit de stad de Canadese Rocky Mountains ontdekken. Of steek de zee over naar het Pacific Rim nationale park.

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Vancouver
Toronto

Naar beneden kijken door de glazen vloer van de CN Tower en genieten van de vele culturen, het kan in Toronto! Met een fly-drive naar Toronto ontdek je bovendien ook de immense Niagarawatervallen, het mooie Algonquin provinciale natuurpark en de stad Ottawa.

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Toronto
Calgary

Naast Brits-Columbia ligt de evenmooie provincie Alberta. Calgary is de grootste stad in dit gebied en heeft een meer Amerikaanse sfeer dan andere steden in Canada. Vanuit Calgery kun je Edmonton bezoeken, maar ook het wereldberoemde, heldere meer Morraine in Banff National Park.

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Calgary
Montreal

Het hart van Quebec is Montreal. De stad heeft een mix van Franse en Amerikaanse cultuur en dat merk je bijvoorbeeld in het eten. Met de auto kun je bovendien het La Mauricie nationale park bezoeken. Of het Montmorency Watervallenpark bij Quebec-stad.

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Montreal
Whitehorse

Aan het randje van de koude wildernis van de Yukon Territories ligt Whitehorse. Dit kleine stadje is een startpunt van routes door de Arctische regio. Vanuit Whitehorse en omgeving kun je regelmatig het Noorderlicht zien. Bereid je goed voor als je een autoroute wilt rijden door dit gebied, want de natuur is ruig en vaak onontdekt!

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Whitehorse
Winnipeg

Winnipeg is misschien klein voor Canadeze standaarden, maar daarom juist erg interessant. In de stad vind je veel kunst en cultuur en om de stad vind je veel meren en natuurparken. Zoals het meer Manitoba. Misschien vind je daar wel het zeemonster Manipogo, vergelijkbaar met het monster van Loch Ness!

 1. Boek nu
 2. Lees meer over Winnipeg

Auto huren?

Heel handig, zo'n overzicht met populaire fly-drive bestemmingen, maar je hebt natuurlijk wel een huurauto nodig! En ook die boek je gemakkelijk via CheapTickets.nl. Voor het gemak stippelden we ook meteen een voorbeeldroute door de Canadian Rockies voor je uit.

Meer fly-drives Canada

Toch naar een andere fly-drive bestemming in Canada? Bekijk ze hier allemaal!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets CanadaAndere vluchten

Andere vluchten naar Noord Amerika

Cheaptickets.nl