Hoe boek en vlieg jij het voordeligst? Een hele goeie vraag vinden wij. Daarom gingen wij op onderzoek uit. Wist je bijvoorbeeld dat ochtendvluchten vaak goedkoper zijn? Bekijk de 6 voordelige tips hieronder.

#1. Bespaar geld met tussenstops

Vaak is het voordeliger om te vliegen met tussenstops. Dit kan je behoorlijk wat geld besparen. Daarnaast blijkt dat je de goedkoopste tarieven zo’n drie maanden van tevoren vindt. Dus wordt een vroegboeker, bespaar geld en boek die zomervakantie al in januari!

# 2. Vroege vogels

Over vroeg gesproken… De ochtendvluchten zijn vaak het goedkoopst. Dus het kost misschien wat meer moeite om uit bed te komen, maar dat loont! Dan drink je je kopje koffie op dat fijne terras in een andere stad. Of bak je weg op het strand op het heetste punt van de dag.

#3. Kijk goed op welke dag je boekt en vliegt

Vaak boek je de goedkoopste tickets op dinsdag. De goedkoopste dag om te vliegen is woensdag. Uit ons eigen onderzoek blijkt dat de meesten vertrekken op woensdag. Een andere populaire vertrekdag is dinsdag. Lage prijzen zijn natuurlijk niet gegarandeerd, dus hou de CheapTips in de gaten voor de laatste informatie.

#4. Last minute vakantie vieren

Soms kunnen airlines hun tickets niet kwijt. Dan blijven er genoeg over voor jou om goedkope last minute ticket te boeken. Maak dus ook hier gebruik van als je die spontane citytrip wilt doen. Of binnen nu en vijf dagen minstens twee weken op het strand wilt liggen. Vamos!

# 5. Blijf op de hoogte via social media

Regelmatig zetten we een Flash Sale op onze social media. Zo blijf jij op de hoogte. Like je de Facebook pagina nog niet? Grijp dan nu je kans :-).

#6. Wees flexibel in de reisdagen

Zorg dat je flexibel bent in de reisdagen. Als je op de website zoekt naar een vlucht, kun je op de resultatenpagina rechtsbovenin de +/- 3 dagen optie doen. Zo mis je de goedkoopste deal zeker niet!

Heb jij tips die je met ons wilt delen? Laat het horen in een reactie!

Vertel over deze pagina