Auteursrechten CheapTickets.nl blog

Welkom op de CheapTickets.nl blog! Met onze artikelen over bestemmingen, tips om te boeken en te vliegen en leuke weetjes willen wij mensen inspireren en helpen voor hun volgende reis of fijn laten terugblikken op hun vakantieherinneringen.

We stoppen veel zorg in onze blog artikelen. Alle teksten en data worden door onszelf geschreven en uitgezocht. De afbeeldingen zijn door onszelf gemaakt of gekocht. Als dit niet het geval is, vermelden wij altijd de bron met (indien mogelijk) een linkje naar de originele informatie of foto's.

Omdat wij zoveel mogelijk mensen willen helpen en inspireren, vinden wij het heel leuk als je informatie of artikelen van ons wilt overnemen voor je eigen website, blog, e-mail, social media of als nieuw behang aan je muur ;) Noem ons dan wel even als bron! We waarderen het enorm als je daarbij een linkje naar ons plaatst. Of laat ons even weten dat je onze content gebruikt hebt met een mailtje naar contentbenelux@travix.com. Dat vinden we namelijk leuk om te weten!