Vlieg met Virgin Atlantic voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met Virgin Atlantic

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Virgin Atlantic. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Virgin Atlantic aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via Flying Club.

Reisklassen

De luchtvaartmaatschappij biedt tickets aan in verschillende klassen. Zo is er Economy, waarbij je mag rekenen op drie extra maaltijden, een setje met reisaccessoires, gratis kranten en nog veel meer. Daarnaast kun je kiezen voor Premium Economy. Bij deze klasse heb je wat meer beenruimte, word je verwelkomd met een glaasje bubbels, krijg je een likeurtje na het diner en beschik je op je plaats over ruimte om te werken.

Tenslotte is er nog de Upper Class waar alles gericht is op jouw comfort. Je kunt kiezen voor een transferservice en rustig inchecken. Bovendien mag je door een speciale beveiligingscheck. Je wachttijd op het vliegveld kun je doorbrengen in het sfeervolle Clubhouse.

Flying Club

Reis je regelmatig met deze maatschappij? Word dan lid van het frequent flyer programma, de Flying Club. Hierbij spaar je miles voor korting op een latere vlucht.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice