Vlieg met Vietnam Airlines voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met Vietnam Airlines

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Vietnam Airlines. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Vietnam Airlines aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via Lotusmiles.

Reisklassen

Met uitzondering van de binnenlandse vluchten, biedt Vietnam Airlines je drie klassen aan waarin je een stoel kunt reserveren. Uiteraard is er de standaard Economy Class, die je altijd de voordeligste tarieven zal bieden. Een upgrade van deze klasse is de Premium Economy Class. In deze klasse kun je gebruik maken van priority check-in, luxueuzere en comfortabelere stoelen en betere dienstverlening aan boord.

Business Class overlaadt je als passagier met een overdaad aan luxe, zoals stoelen die je helemaal plat kunt leggen, werkruimte voor je laptop en een geweldig culinair aanbod tijdens de vlucht.

Lotusmiles

Bij Vietnam Airlines spaar je miles met het frequent flyer-programma Lotusmiles. Bij elke vlucht die je maakt krijg je miles, welke je weer kunt inwisselen voor leuke upgrades en vliegtickets.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice