Vlieg met Tarom voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met Tarom

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Tarom. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Tarom aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via Flying Blue.

Reisklassen

Bij Tarom zijn er twee reisklassen beschikbaar, namelijk Economic Class en Business Class. Bij Economic Class kun je rekenen op diverse gratis services, zo kun je een maaltijd uitkiezen, mits je dit 12 uur voor de vlucht aangeeft en zijn er diverse drankjes beschikbaar. Je hoeft bij deze klasse niet extra te betalen voor het selecteren van een zitplaats.

Wanneer je kiest voor Business Class, heb je voorrang bij de check-in, bagage, douane of het boarden. Ook kun je hierbij nog even genieten in de lounge op de luchthaven. Het buffet en de bar zijn hier altijd open en bovendien heb je vrije toegang tot wifi, kun je tv kijken en gebruikmaken van de pc's die beschikbaar zijn.

Flying Blue

Tarom is lid van het SkyTeam, net zoals KLM en Air France. Miles sparen doe je dus met het Flying Blue programma. Bij elke vlucht die je maakt spaar je punten, welke je weer kunt inwisselen voor hotelovernachtingen, huurauto's en natuurlijk vliegtickets.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice