Vlieg met TAAG Angola Airlines voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met TAAG Angola Airlines

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met TAAG Angola Airlines. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen TAAG Angola Airlines aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via Umbi Umbi.

Reisklassen

Als je vliegt met de Angolese maatschappij heb je de keuze om je vlucht in meerdere klassen te boeken. Uiteraard wordt de Economy Class als standaard aangeboden, maar aan zakelijke reizigers wordt ook de mogelijkheid geboden om een Business Class stoel te boeken.

Voor mensen die onbezorgd en in alle luxe op de plaats van bestemming willen aankomen, biedt de maatschappij de exclusieve First Class tickets aan. In deze klasse hebben reizigers ondermeer de beschikking over riante stoelen die neer zijn te klappen en als bed dienst te doen. Uiteraard geldt voor de First Class reizigers Priority Check-in.

Umbi Umbi

Voor frequent flyers heeft de maatschappij haar unieke Umbi-Umbi programma opgezet, waarmee gespaard wordt voor airmiles en dat de leden van tijd tot tijd leuke aanbiedingen doet.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice