Vlieg met SriLankan Airlines voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met SriLankan Airlines

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met SriLankan Airlines. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen SriLankan Airlines aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via FlySmiles.

Reisklassen

Op de (middel)lange vluchten van Srilankan Airlines heb je de mogelijkheid om te boeken in twee verschillende klassen. Uiteraard is er de Economy Class waarin je de beschikking hebt over een verstelbare stoel en tijdens de vlucht wordt voorzien van uitstekende maaltijden, met een keuze uit drie verschillende hoofdgerechten. Ook wordt in deze klasse in-flightentertainment aangeboden.

In de Business Class kun je genieten van nog meer luxe en is het in-flightentertainment programma zeer royaal, met onder andere de keuze uit televisie, films, games en een uitgebreid muziekprogramma. De stoelen in de Business Class kun helemaal plat gelegd worden, zodat je uitstekend kunt slapen gedurende je vlucht.

FlySmiles

Frequent flyers kunnen bij Srilankan sparen voor de zogenaamde FlySmiles, die je kortingen en andere aantrekkelijke aanbiedingen bieden.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice