Vlieg met Pegasus Airlines voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met Pegasus Airlines

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Pegasus Airlines. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Pegasus Airlines aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via Pegasus Plus.

Reisklassen

Bij Pegasus Airlines kan je niet kiezen uit verschillende reisklassen. Je kunt alleen kiezen uit verschillende ticket pakketten, met verschillende extra's. Een duurder pakket geeft je de mogelijkheid tot meer bagage en een maaltijd tijdens de vlucht.

In het Advantage Pakket zit een sandwich tijdens te vlucht inbegrepen. Hetzelfde geldt voor het Extra's Pakket, je krijgt hier ook een warme maaltijd tijdens de vlucht.

Pegasus Plus

Bij Pegasus Airlines is het mogelijk om punten te sparen. Het enige wat je hoeft te doen is je telefoonnummer te registreren. Je verdient punten als je vliegt, maar ook als je vooraf een stoel reserveert of extra bagage aanschaft.

De punten die je verdient kun je natuurlijk ook weer uitgeven. Spaar voor een volledig ticket of koop upgrades, zoals een stoelreservering, extra bagage of een maaltijd aan boord.

Service on-board

Je hebt tot 24 uur voor je vlucht de mogelijkheid om een maaltijd bij te boeken. Je kunt dit doen vanaf het moment dat je een ticket bij Pegasus Airlines hebt geboekt.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice