Vlieg met Norwegian voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met Norwegian

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Norwegian. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Norwegian aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via Norwegian Reward.

Reisklassen

Voor de vluchten van Norwegian heb je de keuze uit Economy cabin (keuze uit 3 ticketsoorten: LowFare, LowFare+ en Flex) of Premium cabin (keuze uit 2 ticketsoorten: PremiumFlex en Premium). Bij de eerste variant beschik je over zo'n 80 cm beenruimte en geniet je van een comfortabele stoel. Bij de tweede variant mag je gebruikmaken van de lounge, heb je maar liefst 115 cm beenruimte en kun je niet alleen rekenen op vermaak tijdens de vlucht, maar ook op een lekker driegangenmenu.

Norwegian Reward

De maatschappij heeft een frequent flyer programma, namelijk Norwegian Reward. Hierbij spaar je cashpoints en kun je eenvoudig een hotel of huurauto boeken. Je verdient cashpoints bij het maken van vluchten, maar ook wanneer je een hotel of huurauto via de maatschappij boekt. Daarnaast kun je soms punten sparen bij acties van partners van de luchtvaartmaatschappij. Cashpoints kun je inleveren op vliegtickets, extra bagage, zitplaatsreservering, een annuleringsverzekering of wijzigingen in je boeking.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice