Vlieg met Kenya Airways voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met Kenya Airways

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Kenya Airways. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Kenya Airways aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via Flying Blue.

Reisklassen

De Oost-Afrikaanse luchtvaartmaatschappij maakt op internationale vluchten een onderscheid tussen twee verschillende klassen. Naast de standaard Economy Class heeft Kenya Airways een Premier World klasse, die feitelijk hetzelfde is als Business Class. Beide termen worden door de maatschappij gebruikt voor dezelfde dienstverlening.

Tijdens je vlucht

In de Business Class heeft de reiziger de beschikking over ruime comfortbale stoelen en is uiteraard de catering en het in-flightentertainment van een hoger niveau dan in de Economy Class. Als je in deze klasse vliegt, mag je bovendien als eerste van boord en wordt je bagage met voorrang afgehandeld.

Flying Blue

Frequent flyers kunnen bij de Kenya Airways sparen met het Flying Blue-programma. Een beloningsprogramma dat gewoon is gebaseerd op gratis vliegmijlen. Voor elke mijl die je aflegt krijg je een punt.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice