Vlieg met Kenya Airways voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Bagageregels van Kenya Airways

Hoe zwaar mag je koffer zijn? En mag je eigenlijk wel een accessoire naast je handbagage meenemen? Logische vragen! Daarom helpen wij je vast een eindje op weg. Scheelt je straks een hoop inpakstress. Tip: kijk voor je vertrek ook even op de website van Kenya Airways zelf, bagageregels veranderen namelijk regelmatig.

Handbagage

Als handbagage mag je in de Economy Class een stuk meenemen met maximale afmetingen van 55 cm x 25 cm x 35 cm en een maximumgewicht van 12 kilo. In de Business Class mag je eenzelfde item meenemen, alleen mag het gewicht dan maximaal 18 kilo zijn. Naast deze handbagage is het ook nog toegestaan een laptop, duty free tas of handtas mee te nemen.

Ruimbagage

Voor de bagage in het ruim geldt voor reizigers in de Economy dat je twee koffers met een maximumgewicht van 23 kilo per stuk mag meenemen. Voor de Business Class geldt dat je twee koffers met een maximumgewicht van 32 kilo kosteloos mag vervoeren. De lineaire afmetingen (lengte + breedte + diepte) van deze koffers mag niet meer zijn dan 158 cm. Inchecken doe je online of aan de balie.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice