Vlieg met jetBlue voordelig naar Boston en New York

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met jetBlue

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met jetBlue. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen jetBlue aanbiedt.

jetBlue Reisklassen

Bij jetBlue kun je kiezen uit drie verschillende reisklassen: Jet Core (Economy Class) en Jet Mint (Business Class). Maar wat is nou precies het verschil tussen deze klassen? Wij hebben het voor je op een rij gezet:

jetBlue Core

Stap aan boord van jetBlue's Core en maak je klaar voor een onvergetelijke vlucht naar New York of Boston. Met de exclusieve Core Class biedt jetBlue reizigers meer dan alleen de standaard economy class.

Aan boord van onze *Airbus A321LR vind je maar liefst 111 Core-stoelen, elk met een unieke en comfortabele zitruimte van 84 cm. Dit is aanzienlijk ruimer dan wat andere luchtvaartmaatschappijen bieden op trans-Atlantische vluchten. Dus geniet van meer dan voldoende beenruimte tijdens je reis. Bij jetBlue begrijpen ze dat comfort en ruimte essentieel zijn voor een aangename vliegervaring. Daarom hebben ze gezorgd voor een Core Class die jouw verwachtingen overtreft. Bereid je voor op een reis boordevol comfort en ontspanning aan boord van onze Core Class naar New York of Boston.

Even More Space

Wat als je nog meer beenruimte nodig hebt? Geen zorgen, we hebben de perfecte oplossing voor je: boek de extra optie genaamd "Even More Space" en geniet van een extra 13 cm beenruimte. Op elke vlucht van Amsterdam naar New York of Boston zijn er in totaal 24 van deze speciale stoelen beschikbaar.

jetBlue Mint

jetBlue's premium ervaring heet jetBlue Mint. Je kan deze klassen vergelijk met een Businessclass dat reiziger luxe en een fantatische, persoonlijke service aanbiedt. Met jetBlue beschikt over 24 lie-flat privé-suites per vlucht die uitgerust zijn met een schuifdeur. Ga je voor nog meer ruimte? Dan biedt jetBlue twee prachtige Mint studio's aan met nog meer ruimte. In deze unieke studio geniet je het grootste bed dat aangeboden wordt door Amerikaanse luchtvaarmaatschappijen,

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice