Vlieg met Icelandair voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met Icelandair

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Icelandair. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Icelandair aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via Saga Club.

Reisklassen

Bij het boeken van je ticket kun je kiezen voor Economy Class. Dit draait vooral om een laag budget en goede kwaliteit. Je profiteert van ongeveer 81 cm beenruimte en er is een in-flight entertainmentsysteem beschikbaar. Dekens en kussens liggen op Noord-Amerikaanse vluchten standaard op elke stoel. Frisdrank, koffie en thee zijn geheel gratis. Alcoholische dranken en snacks zijn verkrijgbaar tegen betaling.

Ga je voor rust en ruimte onderweg? Dan is de Saga Class een aanrader. Bij de check-in krijg je voorrang en je hebt ook toegang tot de luxe lounge. De beenruimte bedraagt ongeveer 101 cm. Er is een universeel elektrisch stopcontact en alle maaltijden en drankjes zijn gratis. Boek je vlucht en ontdek wat deze maatschappij onder comfort verstaat. Redenen genoeg om een vlucht met deze maatschappij te boeken!

Saga Club

Vlieg je vaker met Icelandair, bijvoorbeeld voor zakelijke doeleinden? Dan is de Saga Club misschien iets voor je. Voor elke vlucht, en aankopen tijdens je vlucht, krijg je miles, welke je weer kunt inwisselen voor bijvoorbeeld hotelovernachtigen en vliegtickets.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice