Aanbiedingen van Icelandair

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

IJsland is open voor jou

Ben je ook toe aan een nieuw uitzicht? Een uitzicht van ongerepte en imposante natuur? IJsland is geopend en ontvangt jou met open armen. Met Icelandair vlieg je verantwoordelijk en veilig naar deze prachtige bestemming. Vanaf Amsterdam vertrekken wekelijks 5 tot 7 vluchten naar het uitgestrekte landschap van IJsland. Sluit je even helemaal af en geniet bijvoorbeeld van een hike, neem een duik in warm waterbronnen of ontdek het Noorderlicht. Het avontuur wacht op jou!

Veilig vliegen met Icelandair

Denk je eraan om te vliegen met Icelandair? Dit doet de airline om je reis zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Het dragen van een mondkapje

Om de verspreiding van het coronavirus te beperken is het vanaf 15 juni verplicht om een mondkapje te dragen aan boord met Icelandair. Ook het personeel aan boord zal voorzien zijn van een mondkapje om zo de veiligheid voor alle passagiers te waarborgen.

Online boarding pass

Bij Icelandair wordt er gebruik gemaakt van een online boarding pass. Met het downloaden van de online app wordt er gezorgd dat er zo min mogelijk contact is. Je ontvangt je boarding pass in de app om zo gemakkelijk en zo veilig mogelijk te boarden.

Reiniging

De incheckbalies en de terminals worden meerdere keren per dag gedesinfecteerd zodat je niet in contact komt met oppervlaktes die veel worden aangeraakt. Ook zijn er voor de passagiers ontsmettingsmiddelen beschikbaar op het vliegveld. Ook wordt het gehele vliegtuig voor vertrek grondig gereinigd, denk aan schermen, de lockers, hoofdsteunen en het toilet.

Afstand houden

Wanneer je besluit te vliegen met Icelandair is het bij het boarden verplicht om 2 meter afstand te houden van andere passagiers. Dit betekent dat het boarden iets langer zal duren dan normaal.

Meer informatie

Wil je nog wat meer informatie over het vliegen met Icelandair? Bekijk dan alle maatregelen op de website.

Fjadrargljufur

Reizen naar IJsland: Waar moet je aan denken?

Vanaf 15 juni zijn de grenzen van IJsland weer geopend voor Europese landen en het Verenigd Koninkrijk. Wanneer je wilt reizen naar IJsland heb je de optie om een COVID-19 test te doen op het vliegveld of 14 dagen in quarantaine te gaan. Voor kinderen die in 2005 of later zijn geboren geldt deze maatregel niet. De COVID-19 test kan van tevoren aangevraagd worden via deze link en kost online €60. Er kan ook geregistreerd en betaald worden op het vliegveld, dan is de test €70. De testresultaten zijn vaak na 5 uur bekend en worden verzonden via sms. Ook worden bezoekers verzocht om de app (Rakning C-19) te downloaden, zodat de instanties bij een mogelijke infectie bron- en contactonderzoek kunnen uitvoeren.

De kleine lettertjes:

  • Genoemde tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en gekozen reisdata.
  • Boeken van 20 juli 2020 tot en met 2 augustus 2020.
  • Reizen van 20 juli 2020 tot en met 27 maart 2021.
*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice