Vlieg met Finnair voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met Finnair

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Finnair. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Finnair aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via FinnairPlus.

Reisklassen

De Finse luchtvaartmaatschappij biedt twee reisklassen: Economy en Business Class. Als je een intercontinentale vlucht maakt met Economy Class, dan krijg je een stoel met een stopcontact en een USB-aansluiting voor je mobiele apparaat. Economy Comfort biedt je extra beenruimte, een koptelefoon tijdens je vlucht en een persoonlijke verzorgingset.

Op intercontinentale vluchten in de Business Class heb je voldoende privacy om onderweg te werken of wat te slapen. Op kortere vluchten krijg je een gratis krant en voorrang bij het inchecken en boarden.

Tijdens je vlucht

Als je met deze luchtvaartmaatschappij vliegt hoef je je niet te vervelen aan boord! De luchtvaartmaatschappij biedt een uitgebreid aanbod aan entertainment voor jong en oud, zoals films, tv-series en games. Nog even een cadeautje of een lekker geurtje scoren? Ook dan kan tijdens de vlucht. Op het gebied van eten en drinken heb je een ruime keus. Als je Economy Class vliegt, kun je vooraf je maaltijd bestellen of een keuze maken uit het menu van de Sky Bistro op vluchten binnen Europa en naar het Midden-Oosten.

FinnairPlus

Vlieg je vaker met Finnair, bijvoorbeeld voor zakelijke doeleinden? Dan is FinnairPlus misschien iets voor je. Hiermee verdien je niet alleen punten als je vliegt, je kunt ook extra punten verdienen met het spelen van games en meedoen aan de dagelijkse loterij waarin een FinnairPlus Goldcard wordt verloot.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice