Vlieg met Emirates voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegen met Emirates

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Emirates. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Emirates aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via de Emirates Skywards.

Reisklassen

Bij Emirates kun je kiezen uit drie verschillende reisklassen: Economy Class, Business Class en First Class. Maar wat is nou precies het verschil tussen deze klassen? Wij hebben het voor je op een rij gezet:

Economy Class
De standaard voor vliegcomfort ligt hoog bij Emirates, dus ook in de Economy Class. Zo heeft iedereen voldoende ruimte en comfortabele stoelen met ingebouwde entertainmentsystemen. Hiermee kun je films kijken, radio luisteren en spelletjes spelen. Verder kun je gewoon je laptop en telefoon opladen en is er een ruim aanbod aan gratis drankjes.

Business Class
In de Business Class heb je ruime stoelen met massagefunctie die je achterover kunt klappen tot een compleet bed. Ook kun je je afschermen en gebruik maken van het 17 inch TV-scherm met 2500 entertainment-kanalen. Verder beschik je op langere vluchten over een persoonlijke mini-bar en zijn de meest recente internationale kranten en tijdschriften inbegrepen aan boord. Drank en snacks zijn tijdens de vlucht verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Bij langere vluchten krijg je een luxe toilettas, gevuld met alle noodzakelijke producten om je op te frissen.

First Class
De First Class is het beste wat Emirates te bieden heeft. Met name de First Class van de Emirates A380-toestellen behoort tot de meest luxe reisklasse ter wereld. Hier heb je je eigen First Class Private Suite. Elke suite is uitgerust met een elektrische schuifdeur, een minibar, dimbare verlichting en een kaptafel met spiegel en garderobekast. Verder kan het personeel de stoel ombouwen tot een compleet bed met matras. Daarnaast kun je op elk gewenst moment een gerecht van het à la carte menu bestellen en kun je zelfs gebruik maken van één van de douches!

Aan de voorzijde van het bovendek van de Emirates A380 vind je een Onboard Lounge. Hier kan je terecht voor de meest luxe hapjes en drankjes en kun je netwerken of socializen met de medepassagiers.

Emirates Skywards

Het Emirates Skywards-spaarprogramma van Emirates is één van Europa’s grootste frequentflyer-programma’s. Lid worden is gratis en bij elke vlucht van één van de partners van Emirates spaar je automatisch Skywards Miles, wat extra services en voordelen biedt. Deze miles kun je namelijk inwisselen voor gratis vluchten en allerlei producten en diensten bij de partners van Emirates. Er zijn binnen Emirates Skywards vier levels: Blue, Silver, Gold en Platinum. De voordelen voor elk niveau zijn als volgt:

Blue-deelnemers
Het Blue-niveau is het startniveau voor nieuwe Skywards-deelnemers. Je spaart Skywards Miles door te vliegen met Emirates of één van haar partners, of door gebruik te maken van aangesloten hotel- en autoverhuur-partners. Deze miles kun je besteden aan producten en diensten van Emirates en in de Emirates High Street webshop. Ook onthoudt Emirates jouw persoonlijke voorkeuren op het gebied van stoelkeuze en kranten.

Silver-deelnemers
Bij het Silver-niveau spaar je automatisch 25% extra Skywards Miles en krijg je voorrang op de wachtlijsten op niet-leden. Verder kun je inchecken bij de Business Class balie, kun je met voorrang aan boord gaan, mag je extra bagage meenemen, krijg je toegang tot de Business Class Lounge in Dubai en krijg je extra kortingen bij partners.

Gold-deelnemers
Bij het Gold-niveau spaar je 50% extra Skywards Miles en profiteer je van alle voordelen van Silver-deelnemers. Verder kun je gegarandeerd stoelen boeken, wordt je bagage met prioriteit afgehandeld en krijg je samen met een medereizigers toegang tot de exclusieve lounges van Emirates en haar partners.

Platinum-deelnemers
Het Platinum-niveau is het hoogste Emirates Skywards-niveau en is alleen voor de trouwste klanten. Naast alle voordelen van de lagere niveau’s krijg je altijd de hoogste prioriteit op de wachtlijst, kun je gegarandeerd vliegen in de reisklasse naar keuze en kun je samen met een medereizigers ontspannen in de First Class Lounges. Verder spaar je 75% extra Skywards Miles, profiteer je van speciale prijzen en kortingen bij alle partners en kun je één persoon benoemen tot Gold-deelnemer van Emirates Skywards.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice