Vlieg met Egyptair voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met Egyptair

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Egyptair. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Egyptair aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via EgyptAir Plus.

Reisklassen

In principe kun je bij deze vliegmaatschappij kiezen uit Economy Class en Business Class. Ben je echter lid van het frequent flyer-programma, dan geniet je nog van extra voordelen. Economy Class omvat een basic vliegreis, waarbij je mag rekenen op een standaard service. Business Class is luxueuzer en je hebt hier bijvoorbeeld een zeer ruime stoel met extra beenruimte.

EgyptAir Plus

Wanneer je regelmatig met de maatschappij vliegt, dan is het een goed idee om lid te worden van het frequent flyer-programma. De naam van dit programma is EgyptAir Plus en je kunt hierbij diverse statussen bereiken, namelijk Blue, Silver, Gold en Platinum. Hoe hoger je status, hoe meer voordelen je geniet. Je verdient punten door vluchten met deze maatschappij te maken en kunt deze weer inleveren voor een gratis vlucht, een upgrade of andere zaken.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice