Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Egyptair

MS

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Egyptair in 't kort
Aanbiedingen
Vliegen met Egyptair
Inchecken
Bagage

Vlieg met Egyptair voordelig naar vele bestemmingen

Vliegen Met Egyptair

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met Egyptair

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Egyptair. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Egyptair aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via EgyptAir Plus.

Reisklassen

In principe kun je bij deze vliegmaatschappij kiezen uit Economy Class en Business Class. Ben je echter lid van het frequent flyer-programma, dan geniet je nog van extra voordelen. Economy Class omvat een basic vliegreis, waarbij je mag rekenen op een standaard service. Business Class is luxueuzer en je hebt hier bijvoorbeeld een zeer ruime stoel met extra beenruimte.

EgyptAir Plus

Wanneer je regelmatig met de maatschappij vliegt, dan is het een goed idee om lid te worden van het frequent flyer-programma. De naam van dit programma is EgyptAir Plus en je kunt hierbij diverse statussen bereiken, namelijk Blue, Silver, Gold en Platinum. Hoe hoger je status, hoe meer voordelen je geniet. Je verdient punten door vluchten met deze maatschappij te maken en kunt deze weer inleveren voor een gratis vlucht, een upgrade of andere zaken.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl