Vlieg met Czech Airlines voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met Czech Airlines

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Czech Airlines. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Czech Airlines aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via OK Plus.

Reisklassen

Vliegen met de Tsjechische maatschappij kun je als passagier in twee verschillende klassen. Uiteraard is er de voordelige Economy Class. Deze klasse kent drie varianten om in te vliegen, namelijk de Lite, Plus en Flex upgrades en downgrades. In de Lite klasse kun je alleen handbagage meenemen.

Voor de zakelijke reizigers en voor mensen die meer comfort willen op hun vluchten, biedt de maatschappij de Business Class aan. In deze klasse geniet je als reiziger behalve van meer beenruimte, ook van comfortabele stoelen waar je prima in kunt slapen en van een catering van een bovengemiddeld niveau.

OK Plus

Als je regelmatig met Czech Airlines of SkyTeam Alliance Partners vliegt, kan het lonen om lid te worden van het frequent flyerprogramma. Dan spaar je met elke vlucht die je maakt miles, welke je weer kunt inleveren voor upgrades.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice