Vlieg met Austrian Airlines voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met Austrian Airlines

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Austrian Airlines. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Austrian Airlines aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via Mileage Plan.

Reisklassen

Austrian Airlines verkoopt tickets in 3 reisklassen: Economy Class, Premium Economy Class en Business Class. Als je binnen Europe vliegt, heb je ook nog eens keuze uit Light, Classic en Flex tickets.

Tijdens je vlucht

De slogan van Austrian luidt The Charming Way To Fly. Tijdens je vlucht kun je genieten van een alle gastvrijheid, variërend van een Weense lekkernij voor bij de koffie tot een smakelijke schnitzel als je rond etenstijd vliegt. Onder de noemer Do&Co à la carte kun je tijdens het boeken ene keuze maken uit 9 menu's, waaronder ook tapas of Japanse sushi.

Miles&More

Alle bij Lufthansa aangesloten luchtvaartmaatschappijen bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan het frequent flyer-programma Miles&More. Hiermee verdien je niet alleen tijdens je vlucht mijlen, maar je kunt ook extra mijlen sparen door bijvoorbeeld een kamer te boeken in een van de aangesloten hotels. Via de website en via de Miles&More-app blijf je op de hoogte van de actuele aanbiedingen van Miles&More. Je kunt je mijlen verzilveren in de vorm van extra bagage, reserveringsgarantie en toegang tot de diverse luxe lounges.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice