Vlieg voordelig naar Japan met All Nippon Airways

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Naar bruisend Tokyo met All Nipon Airways

Altijd al eens het geweldige Tokyo willen ontdekken? Je vliegt hier nu voordelig naartoe met All Nippon Airways, Japans grootste luchtvaartmaatschappij. Je bent hier gegarandeerd van een bijzondere vakantie!

Bruisend Tokyo

De hoofdstad van Japan moet je ooit in je leven bezoeken! De futuristische look van de stad, de geweldige tradities die de Japanse cultuur in stand houdt en natuurlijk het geweldige eten. Sushi, yakitori, noodles, door de hele stad te verkrijgen! Je beleeft het allemaal tijdens een reis naar het grote, bruisende Tokyo.

De Japanse cultuur is fantastisch, van anime en Pokémon tot de Harajuku meisjes die extravagant gekleed door het leven gaan. Je bevindt je in een andere wereld, geen enkele stad in Nederland is te vergelijken met deze metropool!

De kleine lettertjes:

  • Boeken: 1 september t/m 29 september 2017
  • Reizen: 1 november 2017 t/m 20 juni 2018
  • Genoemde tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en gekozen reisdata.
  • Genoemde tarieven zijn op basis van vertrek vanuit Amsterdam of Brussel.
  • De tarieven zijn exclusief dossierkosten € 27 (1pers.), € 29 (2> pers.).
*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice