Vlieg met Air Canada voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Reisklassen van Air Canada

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Air Canada. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Air Canada aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via Aeroflot Bonus.

Reisklassen

In de vele diverse vliegtuigen zijn er ook diverse reisklassen beschikbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld de International Business Class end de Premium Economy Class. Zo geniet je van diverse voordelen, zoals een usb-poort voor het opladen van je apparatuur, een maaltijd of extra beenruimte. Kijk bij jouw vlucht om te zien welke voordelen er van toepassing zijn.

Air Canada Aeroplan

De maatschappij heeft een frequent flyer programma onder de naam Aeroplan. Je kunt Aeroplan Miles verdienen door een vlucht te maken met Air Canada of een van de andere luchtvaartmaatschappijen die onder de Star Alliance vallen. De punten kunnen onder andere worden ingewisseld voor korting op een vlucht of aan een goed doel worden geschonken.

Service aan boord

Op korte vluchten wordt er geen maaltijd geserveerd maar een kleine snack. Bij langere vluchten krijg je wel een maaltijd. Geef eventuele bijzondere maaltijdwensen door bij het boeken van jouw vlucht. Bij langere vluchten is elk vliegtuig van Air Canada uitgerust met een entertainmentsysteem.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice