Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Air Asia

AK

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Air Asia in 't kort
Aanbiedingen
Vliegen met Air Asia
Inchecken
Bagage

Vlieg met Air Asia voordelig naar vele bestemmingen

Vliegen met Air Asia

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met Air Asia

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Air Asia. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Air Asia aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via Air Asia BIG.

Reisklassen

De vliegmaatschappij heeft geen reisklassen beschikbaar, maar wel speciale stoelen. De Standard Seats zijn van leer en daardoor bijzonder comfortabel. Wil je wat meer beenruimte en als eerste aan boord? Kies dan voor de Hot Seats. De meest luxueuze optie is het Premium Flatbed, wat je helemaal vlak kunt instellen en waar je heerlijk ontspannen kunt slapen.

Reis je met iemand anders en wil je bij elkaar zitten, kies dan voor de Twin Seats. Voor extra rust heeft deze maatschappij een speciaal deel van het vliegtuig gereserveerd, namelijk de Quiet Zone. Welke stoel is jouw favoriet? Boek snel je vlucht en ontdek de service van Air Asia.

Air Asia BIG

Vlieg je regelmatig met deze maatschappij? Word dan lid van het frequent flyer-programma BIG. Per vlucht krijg je een bepaald aantal BIGpunten, welke je later weer kunt inwisselen voor een een vlucht naar je volgende bestemming.

Extra service

Na boeking kun je via de website van Air Asia stoelen reserveren. Dit is mogelijk tot 4 uur voor het vertrek van de vlucht. Er worden kosten in rekening gebracht voor het reserveren van stoelen. Tevens is het mogelijk om tegen betaling een maaltijd te reserveren. Wanneer je online een maaltijd boekt krijg je 15% korting.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl