Vlieg met Aeroflot voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Bagageregels van Aeroflot

Afhankelijk van de klasse waarmee je reist, mag je 23 kg (Economy) of 32 kg (Business Class) aan bagage meenemen. Voor alle handbagage geldt een maximum van 8 kilo en een maximale omvang van 115 cm, ongeachte welke klasse je reist.
Als je vaker naar India reist, dan loont het de moeite om deel te nemen aan het Frequent Flyer-programma Flying Returns. Aan dit spaarprogramma nemen alle 28 partners van Star Airline deel, dus als je een binnenlandse vlucht maakt met een van de andere luchtvaartmaatschappijen, dan spaar je ook punten en geniet je van extra voordelen zoals gratis extra bagage en voorrang bij het inchecken en boarden.

Hoe zwaar mag je koffer zijn? En mag je eigenlijk wel een accessoire naast je handbagage meenemen? Logische vragen! Daarom helpen wij je vast een eindje op weg. Scheelt je straks een hoop inpakstress. Tip: kijk voor je vertrek ook even op de website van Aeroflot zelf, bagageregels veranderen namelijk regelmatig.

Vlieg je in Economy Class, dan mag je gratis één stuk handbagage tot 10 kg en één stuk ruimbagage tot 23 kg meenemen. Vlieg je Comfort Class, dan geldt hetzelfde voor handbagage, maar je mag wel twee stuks ruimbagage van elk 23 kg meenemen. Passagiers in Business Class hebben recht op één stuk handbagage van 15 kg en twee stuks ruimbagage van elk 32 kg.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice