Ontdek
Zuid-Amerika
Meerdere bestemmingen
Heen
Terug
1 Volwassenen, Economy

Zuid-Amerika is hip en happening

Vliegtickets Zuid-Amerika

's Werelds langste kustlijn, diepgroene jungle, miljoenensteden en eeuwenoude bezienswaardigheden. Zuid-Amerika is ongelofelijk mooi. Wij selecteerden de populairste bestemmingen in Zuid-Amerika. Boek vandaag nog jouw vliegtickets naar Zuid-Amerika en verken dit prachtige continent zelf.

Relaxen op Copacabana Beach, omhoog klimmen naar Christ the Redeemer of wandelen door het Tijuca bos. Rio de Janeiro is het icoon van Brazilië. Proef de sfeer in deze bijzondere stad. Rio is ook een goed startpunt voor een rondreis door Brazilië. Hiervandaan vertrekken veel binnenlandse vluchten naar steden in heel Zuid-Amerika.

 1. Rio de Janeiro
 2. Lees meer over Rio de Janeiro

De grootste stad van Argentinië is groots en indrukwekkend. Bezoek de kleurrijke wijk La Boca of neem een rondleiding door het paleis Casa Rosada. Mensen kijken op Plaza de Mayo of een bezoekje brengen aan het grote kunstmuseum van de stad. Vanuit Buenos Aires kun je een rondreis maken door Argentinië, bijvoorbeeld naar de Iguazu watervallen.

 1. Buenos Aires
 2. Lees meer over Buenos Aires

Het financiële centrum van Brazilië is São Paulo. In deze drukke stad vind je veel musea, bijvoorbeeld het Pinacoteca do Estado de São Paulo en het São Paulo museum van de kunsten. Breng ook een bezoekje aan de lokale markten en de botantische tuinen.

 1. São Paulo
 2. Lees meer over São Paulo

De hoofdstad van Peru is onder toeristen vooral populair omdat het een goed beginpunt is van een reis naar Machu Picchu, de wereldberoemde, eeuwenoude Inca stad. Een bezoekje aan deze bezienswaardigheid is een once in a lifetime ervaring!

 1. Lima
 2. Lees meer over Lima

Heerlijke stranden, kleurrijke huisjes en een goede sfeer. In Curaçao kun je helemaal ontspannen. Zwem met dolfijnen of ga lekker snorkelen.

 1. Curaçao
 2. Lees meer over Curaçao

De flamingo's op Bonaire zijn een stuk rozer dan in de dierentuin. Reden genoeg om een tripje te maken naar dit mooie eiland.

 1. Bonaire
 2. Lees meer over Bonaire

Het meest internationale eiland van de Nederlandse Antillen is Aruba. Duik naar het gezonken schip, de SS Antilla, of beklim de California Lighthouse.

 1. Aruba
 2. Lees meer over Aruba

Colombia is een prachtig land dat nu de veiligheid een stuk beter gewaarborgd kan worden nog aantrekkelijker is om te bezoeken. Bezoek in Bogota vooral het Gouden Museum!

 1. Bogota
 2. Lees meer over Bogota

In Paramaribo in Suriname doe je een stapje terug in de tijd. De stad ligt aan de kust en in de omgeving vind je daarom een aantal mooie stranden. Bezoek ook het oude Fort Zeelandia.

 1. Paramaribo
 2. Lees meer over Paramaribo

Eçuador is een interessant land dat een beetje buiten de gebaande toeristische paden ligt. De hoofdstad Quito heeft mooie kathedralen en een prachtige omgeving.

 1. Quito
 2. Lees meer over Quito

Alle vliegtickets naar Zuid-Amerika

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegen met Zuid-Amerika