Zonnig Dubai, waar de zomer nooit eindigt

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Evenementen in Dubai

Jaarlijks vinden er enorm grote evenementen plaats in Dubai. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Shopping Festival? Tijdens dit festival vinden er ook twee grote sportevenementen in de stad plaats. Er is op dat moment dus voor ieder wat wils.

Dubai Shopping Festival (januari)

Maar liefst een maand lang kun je genieten van het Dubai Shopping Festival. Op verschillende plaatsen vind je tijdens januari vele stands met de nieuwste trends. Ook worden er tijdens dit evenement optredens gegeven door bekende lokale artiesten. Je kunt de dag afsluiten met een vuurwerkshow op verschillende plaatsen. Deze worden alleen gehouden op donderdag en vrijdag.

Oud en nieuw (december)

Elk jaar organiseert de stad op oudejaarsavond enkele van 's werelds mooiste feesten. In 2014 brak de stad het wereldrecord voor het grootste en langste vuurwerkshow! Organisatoren maken gebruik van de kenmerkende gebouwen om de perfecte achtergrond te bieden voor een flamboyant vuurwerk. Zorg ervoor dat je ruim van tevoren plant om er zeker van te zijn dat je een kaartje krijgt voor de festiviteiten.

Dubai sportevenementen

Dubai houdt jaarlijks vele sportevenementen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Dubai Racing Club? Er is tijdens dit evenement maar liefst 38 miljoen dollar aan prijzengeld te winnen. Ook houdt Dubai jaarlijks de Dubai Duty Free Tennis Championships. Vele bekende tennissers doen mee aan dit toernooi. Je zou hier ook zomaar een celebrity kunnen spotten!

Art Dubai (maart)

Houd je van kunst? Bezoek dan het evenement Art Dubai. Mocht je kunst willen kopen, dan moet je wel flink in de buidel tasten. Rijke oliemagnaten showen hier namelijk hun grote collecties of kopen zelf dure kunst.

Dubai National Day Festival (december)

In december viert Dubai de onafhankelijkheid van de Britse koloniale overheersing. Tijdens dit festival kun je genieten van spectaculaire demonstraties, kameelraces en verschillende wedstrijden. Ook worden er tijdens dit festival grote vliegtuigshows gehouden. Neem je kinderen mee? Dan worden deze enorm verwend door gratis cadeaus van de sjeik.

Naast de genoemde evenementen kent Dubai nog vele andere feesten. Je kunt er eigenlijk het hele jaar wel terecht!

De kleine lettertjes

  • Genoemde tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en gekozen reisdata.
  • Deze prijs is gebaseerd op een retourvlucht Dubai en vier overnachtingen in een 3-sterrenhotel.
  • Genoemde tarieven zijn gebaseerd op vluchten vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Düsseldorf en Brussel.
*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice