Je ticket naar spectaculaire stranden én feesten

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Wat te doen in Ibiza?

Ibiza staat bekend om het fantastische uitgaansleven. Maar daarnaast heeft het Balearische eiland ook mooie stranden en een prachtige natuur te bieden. Wij zetten vast wat tips voor je op een rij!

Relax

Zon, zee & strand

Een van de grootste trekpleisters van Ibiza zijn natuurlijk de meer dan 70 verschillende stranden. Het ene al wat groter en populairder dan het andere, maar overal zijn er wel idyllische rustige plekjes te vinden, waar je heerlijk kan ontspannen.

Een paar kilometer ten noorde van Port de Sant Miguel, ligt Cala de Benirràs. een prachtig, klein strand met een helderblauwe zee. Op zondagavond barst hier een feest los en wordt de zonsondergang gevierd met trommels, dans en natuurlijk sangria!

Familiestranden

Er zijn ook meer dan genoeg familiestranden te vinden op Ibiza. Cala Llonga heeft bijvoorbeeld lang ondiep water, waardoor kinderen naar hartelust in de zee kunnen spelen!

Cultuur in Ibiza

Eivissa

Eivissa, ook wel Ibiza-stad genoemd, is de hoofdstad van het eiland. De stad heeft al een lange geschiedenis achter de rug, maar is nog altijd even charmant. De oude stad is dan ook niet voor niets tot Werelderfgoed van UNESCO verklaard.

Ontdek Dalt Vila

Dalt Vila is het historische hart van Eivissa. Deze wijk is omgeven door enorme stadsmuren. Binnenin vind je een heleboel prachtige oude straatjes met lokale winkeltjes. Loop helemaal naar boven en je krijgt een prachtig uitzicht over Ibiza!

Hippiemarkten

In de jaren 70 was Ibiza enorm populair bij de Flower Power generatie. En daar zie je nu nog steeds overblijfselen van: op bijna elk strand is er wel een hippiemarktje te vinden. Shop hier de vrolijkste handtassen, mooie sieraden, zomerse sandalen met een relaxt muziekje en een wierrookgeur op de achtergrond>

Natuur in Ibiza

Één van de meest wonderlijke aspecten van het prachtige eiland is de natuur. Je kan hier prachtige wandelingen maken, 2 natuurparken bezoeken en heel wat beschermde dier- en plantensoorten ontdekken. Ook Ses Salines moet je zeker bezoeken. Deze gigantische zoutvlakten zijn enorm indrukwekkend!

Ses Salinas strekt zich uit tot in Formentera, het kleine zusje van Ibiza. Dit eiland is een perfecte daguitsta[. Neem een boot hier naartoe en wordt één met de natuur.

Anderen bekeken ook...

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice