Ontdek betoverend
Scandinavië
Meerdere bestemmingen
Heen
Terug
1 Volwassenen, Economy

Je ticket naar avontuur in het Noorden

Populaire bestemmingen binnen Scandinavië

Kleurrijke huisjes aan het kant, heuvelachtige duinen, ruige zeeën en hoge bergen. En dan hebben we het nog niet eens over het Noorderlicht! Scandinavië is werkelijk betoverend mooi en vooral heel erg veelzijdig. Ontdek Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken. Op zoek naar avontuur? Trek de natuur in! Voor een actieve vakantie is Scandinavië een ideale bestemming. Verken een van onderstaande steden en van daaruit kan je ook nog doorreizen naar andere plaatsen!

Noorwegen is betoverend! Dat komt door de indrukwekkende en ruige natuur, de vele fjorden, de culturele steden en de vriendelijke Noren. Wandel door de prachtige bergen en fjorden of bezoek de steden!

 1. Oslo
 2. Bergen
 3. Trondheim
 4. Lees meer

Zweden is het land van hoge bergen, mooie natuur en trendy steden. Er zijn zoveel interessante plaatsen, maar Stockholm is toch zeker een van de hoogtepunten!

 1. Stockholm
 2. Gotenburg
 3. Malmo
 4. Lees meer

Laat je charmeren door kleurrijke huisjes en heuvelachtige duinen. Verwonder je over het Danish Design en geniet van het heerlijke Nordic Cuisine. Denemarken is bijzonder en vooral Kopenhagen is een echte must!

 1. Kopenhagen
 2. Aarhus
 3. Lees meer

Finland is prachtig! Het wordt door veel mensen overgeslagen omdat het een beetje verder ligt. Zonde, want Finland heeft veel mooie plekjes! En met nieuwe directe vluchten vlieg je makkelijker naar Helsinki!

 1. Helsinki
 2. Vaasa
 3. Lees meer

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegen met Scandinavië