Je ticket naar ongerepte landschappen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Natuur van Noord-Ierland

In Noord-Ierland ga je natuurlijk de avontuurlijke natuur verkennen! Bezoek de indrukwekkende Causeway kustroute, die vorig jaar door Lonely Planet werd uitgeroepen tot de nummer 1 regio om te bezoeken. En vergaap je aan de fantastische opnamelocaties van de succesvolle tv-serie Game of Thrones. Rijd, fiets en wandel door de natuur van Noord-Ierland!

De ongerepte Causeway kust

Reis langs de 243 km lange Causeway kustroute tussen Belfast en Derry~Londonderry en ontdek de fabelachtige landschappen en oude legenden van Noord-Ierland.

Het Gobbins-klifpad

Dit klifpad is een populaire stop op de Causeway kustroute. Hangend vanaf basaltkliffen vlak boven de Ierse Zee ontdek je wat dit biodiverse gebied allemaal te bieden heeft: van adembenemende uitzichten en steile klifwanden tot smokkelaarsgrotten en interessante verhalen.

Dunluce Castle

Op een klifrand langs de Causeway kustroute balanceren de romantische overblijfselen van dit 14-eeuwse kasteel. Dunluce Castle is een van de beroemdste en meest gefotografeerde monumenten van Noord-Ierland. Iets wat je niet mag missen!

De Giant’s Causeway

Deze indrukwekkende UNESCO-werelderfgoedsite is een ‘must-see’ op de Causeway kustroute. Het is een fenomenaal gezicht: 40.000 zeshoekige pilaren bij elkaar, gevormd tijdens een vulkanisch tijdperk, die uitlopen in de Atlantische oceaan.

Grondgebied van Game of Thrones®

Ontdek het dramatische landschap van Game of Thrones en volg de verhalen van de Seven Kingdoms in Noord-Ierland.
Game of Thrones fans opgelet! In de omgeving van Belfast vind je veel filmlocaties van de populaire HBO serie Game of Thrones die je zelf kunt gaan bewonderen. Dus stap in de wereld van de serie en ontdek de filmlocaties!

Castle Ward

Castle Ward en zijn bijbehorende land in county Down werden het thuis van House Stark voor het beleg van de Boltons. Hier vind je de 16e-eeuwse ruïne met kantelen die dienstdeed als Winterfell en zijn binnenplaats.

Mourne Mountains

Deze prachtige heuvels werden de ingang naar Vaes Dothrak en zijn al ruim bekend met fantasyboeken: ze inspireerden schrijver C.S. Lewis tot het bedenken van Narnia.

Portstewart Strand

Bijna 4 km aan zandstrand en zacht kabbelende golven – dat is Portstewart Strand. Tussen de enorme duinen en graspollen werden Jaime en Bronn gevangen door de Dornish Soldiers

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice