Vlieg voordelig naar Saba

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Saba

Saba is een klein Nederlands eiland gelegen in het Caribisch gebied. Saba bestaat vooral uit regenwoud en bergen. Je kunt er bijvoorbeeld de Mount Scenery beklimmen. In het Saba Marina Park kun je heerlijk duiken. Saba wordt vaak gecombineerd met St.Maarten en St. Eustatius.

Islandhopping

Een vakantie naar Saba wordt vaak gecombineerd met de eilanden St.Maarten en St. Eustatius. Eilandhoppen bied je de kans om tijdens één vakantie meerdere eilanden aan te doen. Op Saba kun je genieten van de adembenemende onderwaterwereld rondom het eiland. Maak een wandeling door het regenwoud of naar de uitgedoofde vulkaan.

Flora en Fauna

Op Saba groeien diversen soorten palmen, cactussen, orchideeën en fruitbomen. De bloemen op het eiland staan heel het jaar in bloei. Je vindt er ook verschillende dieren zoals ongevaarlijke slangen, allerlei soorten vogels en hagedissen. Onderwater kun je papegaaivissen, zeepaardjes, roggen en dolfijnen tegenkomen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: het hele jaar door rond de 27,5°C.
  • Tijdsverschil: tijdens onze wintertijd is het 5 uur vroeger dan in Nederland. Tijdens onze zomertijd is het 6 uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de Amerikaanse Dollar.
  • Taal: Nederlands & Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Saba

Zoek je goedkope vliegtickets naar Saba in de Nederlandse Antillen? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Saba.

Andere vluchten naar Nederlandse Antillen