“Curaçao ís de reisfolder in het echt”

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Kalender 2017/18

De bewoners van Curaçao weten wel hoe ze een feestje moeten vieren. Het ene evenement is nog kleurrijker en uitbundiger als de ander. Hieronder hebben we de belangrijkste evenementen op een rijtje gezet:

Carnaval Curaçao (februari)

Met stip op 1 het belangrijkste evenement van het eiland: Carnaval! Tijdens de carnavalsdagen wordt heel Willemstad omgetoverd tot een groot feest. Elke dag is er een parade met de mooiste kostuums. Zin om te swingen? Sla dit evenement dan niet over.

Dia de bandera (juli)

Op deze dag worden het volkslied en de vlag gevierd. Er zijn vele sportwedstrijden, kinderopvoeringen en activiteiten voor kinderen.

North Sea Jazz Festival (september)

Dit festival is eigenlijk een kopie van de Nederlandse variant. En stiekem eigenlijk nog veel groter. Elk jaar doet de organisatie haar best om top-artiesten naar Curaçao te krijgen. Zo waren er in 2015 o.a. Lionel Richie, John Legend, Usher, Enrique Iglesias en nog veel meer toppers. Kortom, een feestje dat je niet mag missen.

De dag van Curaçao (oktober)

Op deze dag wordt de aparte status van Curaçao gevierd. Dit gaat gepaard met vele mooie festivals op het eiland.

Naast de genoemde evenementen vinden er op Curaçao het gehele jaar door nog veel meer andere festiviteiten plaats. In de Caribbean weten ze wel hoe ze een feestje moeten bouwen. Ontdek het zelf!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Curaçao

Zoek je goedkope vliegtickets naar Curaçao op de Nederlandse Antillen? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Curaçao.

Andere vluchten naar Nederlandse Antillen